Concursuri


Cum intrați în posesia premiului

1. Câștigătorul poate primi premiul la biroul reprezentativ din Kaliningrad sau Moscova, Rusia, dar și oriunde în lume prin acord.
2. Câștigătorul poate intra în posesia premiului numai după verificarea validității actului de identitate și după semnarea Certificatului de Acceptare. Certificatul de Acceptare trebuie să conțină următoarele detalii: numele complet, data nașterii, datele de identitate și numărul de telefon care trebuie să conțină codul unei țări și al unui oraș. În cazul în care câștigătorul nu furnizează informațiile solicitate, acesta va fi privat de dreptul de a intra în posesia premiului.
3. În cazul în care câștigătorul nu poate primi premiul în persoană, Acordul de Acceptare poate fi semnat cu o altă persoană pe baza unei împuterniciri acordate de către câștigător.
4. După primirea premiului, câștigătorul își asumă responsabilitatea pentru plata impozitelor și a altor plăți obligatorii stabilite de guvern.
5. Câștigătorul poate obține un cont de 300.000 USD în locul premiului. Acest tip de cont de tranzacționare are unele particularități.

Articole recomandate

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile