Peraduan


1. Pemenang boleh mengambil hadiah di pejabat perwakilan di Kaliningrad atau Moscow, Rusia, dan juga di mana saja syarikat perwakilan lain di dunia dengan persetujuan.
 
2. Pemenang boleh menuntut hadiah hanya setelah pengesahan ID dibuat dan Sijil Penerimaan ditandatangani. Sijil Penerimaan mesti mengandungi butiran berikut: nama penuh, tarikh lahir, data ID, dan nombor telefon beserta kod negara dan bandar. Sekiranya pemenang tidak memberikan maklumat yang diperlukan, pemenang secara automatik akan kehilangan hak untuk mendapatkan hadiah.
 
3. Sekiranya pemenang tidak dapat hadir untuk menerima hadiah, Perjanjian Penerimaan boleh ditandatangani oleh wakil berdasarkan surat kuasa yang diberikan oleh pemenang.
 
4. Setelah menerima hadiah, pemenang bertanggungjawab untuk membayar cukai dan bayaran-bayaran wajib lain yang ditetapkan oleh pihak kerajaan.
 
5. Pemenang juga boleh memilih untuk menerima dana akaun berjumlah AS$300,000 dan bukannya kereta. Akaun perdagangan jenis ini mempunyai beberapa keunikan.

Artikel pilihan

Tidak dapat membuka pesanan

Langkah-langkah yang perlu diambil oleh pelanggan broker terkemuka InstaForex apabila mustahil untuk membuka kedudukan (pesanan)

Komisen

Apakah komisen yang dikenakan semasa mendeposit atau mengeluarkan dana

Sila pilih kaedah yang tersedia untuk menambah nilai ke akaun anda