Support service
×

Cum intrați în posesia premiului

1. Câștigătorul poate primi premiul la biroul reprezentativ din Kaliningrad sau Moscova, Rusia, dar și oriunde în lume prin acord.
2. Câștigătorul poate intra în posesia premiului numai după verificarea validității actului de identitate și după semnarea Certificatului de Acceptare. Certificatul de Acceptare trebuie să conțină următoarele detalii: numele complet, data nașterii, datele de identitate și numărul de telefon care trebuie să conțină codul unei țări și al unui oraș. În cazul în care câștigătorul nu furnizează informațiile solicitate, acesta va fi privat de dreptul de a intra în posesia premiului.
3. În cazul în care câștigătorul nu poate primi premiul în persoană, Acordul de Acceptare poate fi semnat cu o altă persoană pe baza unei împuterniciri acordate de către câștigător.
4. După primirea premiului, câștigătorul își asumă responsabilitatea pentru plata impozitelor și a altor plăți obligatorii stabilite de guvern.
5. Câștigătorul poate obține un cont de 300.000 USD în locul premiului. Acest tip de cont de tranzacționare are unele particularități.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""