Support service
×

Cum îmi pot primi premiul?

1. Câștigătorii trebuie să deschidă și să verifice conturile în termen de 30 de zile consecutive de la anunțarea rezultatelor concursului.
 
2. Fondurile premiului vor fi creditate într-un cont de tranzacționare live verificat al clientului.
 
3. Câștigătorul trebuie să ia cunoștință de faptul că orice activitate dintr-un cont de tranzacționare live deschis de companie sau de câștigătorul însuși este reglementată în conformitate cu acordurile și regulile InstaFintech Group.
 
4. Fondurile de premiere creditate în contul de tranzacționare al concurentului nu pot fi retrase. Doar profitul primit din banii de premiu poate fi retras.
 
5. Compania își rezervă dreptul de a declara orice premiu acordat anterior ca fiind invalid și supus anulării pe baza dovezilor directe și indirecte ale implicării concurentului în orice activitate frauduloasă cu fondurile premiului.
 
6. Fondurile sunt debitate automat dintr-un cont de tranzacționare atunci când se face o cerere de retragere. Experții Departamentului financiar verifică soldul și marja liberă dintr-un cont de tranzacționare pentru a verifica conformitatea cu suma fondurilor specificate în cererea de retragere. În cazul unor neconcordanțe, fondurile solicitate se întorc în contul de tranzacționare.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""