Регистрирайте се като партньор
Вход за партньори
Open an affiliate account has been opened
Account:
Password:

Your password has been also sent to the provided email address.

Обучение

ИнстаФорекс предлага на своите партньори да използват серия от образователни проекти за своите клиенти, независимо от вида на сътрудничеството. Образователните проекти са с различна степен на съучастие и са отличен маркетингов инструмент за привличане на клиенти.

Уебинари
Всеки наш партньор може да се възползва от образователния проект на Уебинарите. Този курс ще отговаря на нуждите на всички, независимо от опита им в търговията и ще ви отведе до високи нива на професионализъм.
Образователен диск
Всички партньори на ИнстаФорекс имат възможност да получат допълнителна печалба, като разпространят учебните компактдискове на ИнстаФорекс, както сред настоящи, така и сред потенциални клиенти. Можете да организирате разпространението на компактдискове във вашия офис или онлайн магазин.
Книги
Друга възможност, да спечелите нови партньори, е разпространението на книги за Форекс търговия сред клиентите си. Партньорът може да избере най-подходящия вид дистрибуция и да управлява продажбите в офис или онлайн магазин.
Курс за дистанционно обучение
Всички партньори на ИнстаФорекс могат да се възползват от курса за дистанционно обучение за новите си клиенти. Курсът включва фундаментален и технически анализ, основи на валутната търговия и друга полезна информация. С курса за дистанционно обучение, партньорът има голямо предимство и златна възможност да предостави на клиентите по-високо качество на обслужване.
Видео за обучение
В този раздел ще намерите широк набор от образователни видеоклипове, достъпни за Сваляне. Освен това, можете да публикувате видеоклипове на собствения си уебсайт чрез партньорски код за вграждане.
ИнстаФорекс портал за партньори © Copyright 2007-2021
Търгувайте на Форекс с ИнстаФинтех Груп