Регистрирайте се като партньор
Вход за партньори
Open an affiliate account has been opened
Account:
Password:

Your password has been also sent to the provided email address.

Рекламни материали

ИнстаФорекс предлага на партньорите си широк спектър от маркетингови инструменти, които ще им помогнат да привлекат нови клиенти: банери от всички размери и формати, оформления готови брошури, различни образователни материали, специални сертификати и валутни информатори, маркови продукти и аватари.

Сред предлаганите материали на ИнстаФорекс има банери на всички формати, оформления на готови листовки, различни образователни данни, специални патенти, Форекс информатори, маркова продукция и Аватари на ИнстаФорекс, издадени от основния клон на ИнстаФорекс.

Банери
Благодарение на системата за поставяне на банери на партньорите и другите уеб сайтове, броят на привлечените реферали във вашия регион непрекъснато се увеличава, като по този начин се увеличава наградата ви.
Тийзъри
Тийзърите могат да бъдат вградени в уебсайтовете на партньорите, които са демонстрирали правилното лоялно отношение към компанията. Освен това, тийзърите са достъпни и за партньорите, които използват специална система за вътрешни трансфери с използване на специална сметка.
Клубна карта
Ако искате да получите редица предпочитания, станете член на Клуб ИнстаФорекс. Ще се възползвате от система от специални бонуси за всяко попълване на Вашата търговска сметка, достъпна само за членовете на клуба.
Курс за обучение
ИнстаФорекс предлага на своите бизнес приятели дистанционен курс за начални трейдъри като част от кампанията "Добавете $ 100 към сметката си и получете дистанционен курс за обучение", включително лекции по фундаменталния и технически анализ.
Образователно видео
ИнстаФорекс предлага на своите партньори широка гама образователни видеоклипове за поставяне на уебсайта на партньора, както и разпространение сред клиентите.
Форекс информатори
ИнстаФорекс предлага нова услуга на собствениците на уебсайтове - Форекс информатори за техните уебсайтове. Информаторите са обновяващи се автоматично графични елементи - източник на текуща финансова информация, която е вградена в уебсайт на партньор или клиент.
Брандирана продукция
ИнстаФорекс е разработила линия с маркови продукти, особено за своите клиенти и партньори. Сега всеки партньор може да представи или разпространи маркови стоки на ИнстаФорекс като приятен сувенир за големи или редовни клиенти.
Инстафорекс аватари
Благодарение на аватарите на ИнстаФорекс ще можете да общувате в многобройни FX форуми или блогове като официален представител на нашата компания или IB-партньор. Въпреки това, използването на Форекс аватари от ИнстаФорекс е с характер на марка и не потвърждава официалния статус на компанията.
Дистрибуция на цитати
Тази страница съдържа информация за процедурата за получаване на онлайн достъп до котировките на Форекс от ИнстаФорекс, посветена на уебмастърите и собствениците на уебсайтове. Всички символи за търговия, налични в терминала на InstaTrader, могат да бъдат получени.
ИнстаФорекс видео
Представяме нов клип за ИнстаФорекс, неговата история и постижения. Този видеоклип е достъпен за Сваляне и по-нататъшна демонстрация на телевизионния екран, както и за поставяне на вашия интернет сайт.
ИнстаФорекс портал за партньори © Copyright 2007-2021
Търгувайте на Форекс с ИнстаФорекс Груп