Support service
×

Често задавани въпроси относно условията за търговия

Мога ли да търгувам ДЗР за американски акции в демо сметка?
 
Демо сметката не осигурява търговия с ДЗР. За да търгувате ДЗР, трябва да отворите реална сметка
 
Според уебсайта върху свободния маржин се начислява 6% годишен лихвен процент. Не го виждам обаче в моята търговска сметка.
 
Никакъв лихвен процент не се кредитира по сметките за търговия без суап. Можете да промените типа на сметката, като се свържете с нашата Служба за техническа поддръжка.
 
Къде мога да науча нещо за Форекс търговията?
 
Можете да разгледате нашия уебсайт за обучение на ИнстаФорекс, където можете да намерите много полезна информация за Форекс пазара. Можете също така да изтеглите платформа за търговия и да изпробвате уменията си на демо сметка. Демо сметката има същите условия за търговия като реалната такава. Единствената разлика е, че когато използвате демо сметка, не можете да загубите реални пари.
ИнстаФорекс предоставя ли застраховка за търговска сметка?
 
Понастоящем никоя компания от валутната индустрия не осигурява застраховка на търговски сметки. ИнстаФорекс има десетки хиляди клиенти по целия свят, които се доверяват на компанията. Не толкова отдавна предоставихме банкова гаранция. Въпреки това, поради световната финансова криза, ние вече не предоставяме такива услуги поради тяхната нерентабилност.
 
Какво е ниво на стоп-аут?
 
Това е специфично ниво, при което всички активни позиции на клиента се затварят автоматично. В ИнстаФорекс нивото на стоп-аут е 10%. Това ограничение се използва, за да се гарантира, че клиентите не могат да загубят повече, отколкото имат в своята търговска сметка.
 
Как мога да подпиша писмено споразумение с вашата компания? ИнстаФорекс сключва ли писмени споразумения със своите клиенти?
 
Според законодателството на много страни подписването на споразумение не е необходимо, за да стане то правно обвързващо.
 
Компанията предоставя споразумение за публична оферта на официалния си уебсайт. Този тип споразумение се счита за сключено от страните, когато Клиентът приеме и се съгласи с условията на споразумението.
 
Какво е ливъридж?
 
Ливъридж е съотношението между размера на привлечените средства и обезпечението. Размерът на ливъриджа може да бъде 1:100, 1:200 и 1:500. Например, ливъридж от 1:100 означава, че за да се извърши транзакция, сумата на парите в сметката на търговеца трябва да бъде 100 пъти по-малка от сумата на транзакцията.
 
Лицензирана ли е вашата компания?
 
ИнстаФинтех е група от компании, регистрирани в различни страни. Тя предоставя услугите си под марката ИнстаФинтех. Компанията включва различни юридически лица и упълномощени агенти, които предоставят услуги на клиенти, в зависимост от тяхната юрисдикция. Instant Trading Ltd. е член на ИнстаФинтех Груп. Instant Trading Ltd. е оторизирана и лицензирана от Комисията за финансови услуги (FSC) съгласно Закона за ценните книжа и инвестициите (SIBA), Британските Вирджински острови (BVI). Номер на лиценза SIBA/L/14/1082. В Европа Instant Trading Eu Ltd. е лицензирана и регулирана от Кипърската комисия по ценни книжа и борси (CySEC). Номер на лиценза 266/15.
 
Повреда на сървъра или проблеми с връзката:
 
1. Когато възникне повреда на сървър по вина на компанията и вие понесете загуби поради тази повреда, Компанията се задължава да възстанови загубите ви. В случай на такава повреда, трябва да изпратите имейл до с[email protected], като посочите номера на сметката, търговския тикет и часа на неуспешната връзка. Вашата заявка ще бъде разгледана в рамките на 10 дни от датата на повредата.
 
2. Когато няма връзка с платформата за търговия, причините могат да бъдат следните:
 
- лоша интернет връзка
 
- невалидно потребителско име или парола (парола на търговец)
 
- грешен адрес на сървъра

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""