Pengesahan


Bolehkah saya menggunakan kad dalam talian untuk mendeposit/mengeluarkan dana?

Ya, anda boleh mendeposit dan mengeluarkan dana menggunakan kad dalam talian. Untuk ini, anda perlu mengesahkan kad dalam bahagian Pengesahan > Pengesahan Kad di Kawasan Pelanggan. Sebagai alternatif, anda boleh mengesahkan kad anda melalui aplikasi mudah alih  InstaVerify  untuk Android. Untuk mengesahkan kad dalam talian, anda perlu memuat turun tangkapan skrin kad yang mesti memaparkan data berikut: URL halaman perbankan dalam talian, 6 digit pertama dan 4 digit terakhir kad bank, tarikh tamat tempoh dan nama pemegang kad. Jika maklumat ini terdapat pada tangkapan skrin yang berbeza, anda perlu memuat turun kesemuanya.
 
Setiap transaksi yang dijalankan dengan kad dalam talian mesti disahkan dengan tangkapan skrin yang memaparkan pembayaran. Tangkapan skrin mesti dihantar ke [email protected] daripada alamat e-mel yang dinyatakan dalam butiran akaun dagangan anda. Sila sertakan nombor akaun anda dalam subjek e-mel.

Artikel pilihan

Tidak dapat membuka pesanan

Langkah-langkah yang perlu diambil oleh pelanggan broker terkemuka InstaForex apabila mustahil untuk membuka kedudukan (pesanan)

Jumlah minimum pendepositan

Jumlah minimum pendepositan

Sila pilih kaedah yang tersedia untuk menambah nilai ke akaun anda