Support service
×

Adakah boleh kami dapatkan bonus tambahan untuk merujuk rakan

Ya awak boleh. Sila periksa surat dengan maklumat akaun bonus, ada pautan afiliasi untuk menjemput pelanggan baru. Sekiranya rakan anda (orang yang tertarik) mengikuti pautan afiliasi anda dan membuka akaun dengan bonus StartUp, anda (sebagai rakan kongsi) akan mendapat 50% dari jumlah bonus StartUp dari rujukan tersebut ke akaun khas anda untuk jenis komisen tersebut . Keadaan utama -
akaun dengan akrual gabungan (50% dari StartUp untuk rakan-rakan yang tertarik) disekat buat sementara waktu selama 30 hari, selepas tempoh tersebut akaun tersebut dapat digunakan seperti akaun standard dengan bonus StartUp.
 
Anda juga akan dibuka akaun afiliasi kedua, di mana komisen gabungan dikreditkan dari perdagangan oleh rakan-rakan yang tertarik. Komisen dari pelanggan akan tersedia untuk ditarik apabila pelanggan anda memasukkan dana ke akaunnya dan menutup beberapa perdagangan. Komisen dikira dalam jumlah 1 hingga 2, bermaksud setelah menutup 2 lot oleh rakan anda, pasangan tersebut dapat mengeluarkan komisen sebanyak 1 USD.

Isi borang di bawah:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Maklum balas anda sangat penting bagi kami.
Terima kasih kerana telah meluangkan masa untuk menyelesaikan maklum balas atas talian kami.

smile""