Concursuri


Primirea premiului câștigat în concursul Real Scalping.

1. Câștigătorii trebuie să deschidă și să verifice conturile în decurs de 30 de zile consecutive după anunțarea rezultatelor concursului.

2. Fondurile premiului vor fi creditate într-un cont de tranzacționare live verificat al clientului.

3. Câștigătorul recunoaște că orice activitate într-un cont de tranzacționare live deschis de Companie sau de câștigător însuși este reglementată în conformitate cu acordurile și regulile InstaFintech Group.

4. Toate premiile, inclusiv cele pentru primul loc, nu pot fi retrase. Cu toate acestea, orice profit obținut peste suma premiului poate fi retras.

5. Compania își rezervă dreptul de a declara orice premiu acordat anterior ca fiind invalid și supus anulării pe baza de dovezi directe și indirecte privind implicarea participantului în orice activitate frauduloasă legată de fondurile premiului.

6. Fondurile sunt retrase automat dintr-un cont de tranzacționare atunci când se face o cerere de retragere. Experții din Departamentul Financiar verifică soldul și marja liberă dintr-un cont de tranzacționare pentru conformitatea cu suma fondurilor specificată în cererea de retragere. În cazul unor inconsistențe, fondurile solicitate revin în contul de tranzacționare.

7. Compania își rezervă dreptul de a nu credita fondurile premiului dacă participantul acumulează fonduri premiante pe unul sau mai multe conturi de tranzacționare.

Articole recomandate

Imposibil de deschis poziția.

Pași de urmat de către clienții principalului broker InstaForex atunci când este imposibil să se deschidă o poziție (o comandă).

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile