Support service
×

Ce informații trebuie să furnizez pentru a beneficia de premiul obținut în cadrul concursului Real Scalping?

1. Câștigătorii trebuie să deschidă și să verifice conturile în termen de 30 de zile consecutive de la anunțarea rezultatelor concursului.
 
2. Fondurile premiului vor fi creditate într-un cont de tranzacționare live verificat al clientului.
 
3. Câștigătorul recunoaște că orice activitate într-un cont de tranzacționare live deschis de companie sau de câștigătorul însuși este reglementată în conformitate cu acordurile și regulile InstaFintech Group.
 
4. Toate premiile, inclusiv cele pentru primul loc, nu pot fi retrase. Cu toate acestea, orice profit primit peste valoarea premiului poate fi retras.
 
5. Compania își rezervă dreptul de a declara orice premiu acordat anterior ca fiind invalid și supus anulării pe baza dovezilor directe și indirecte ale implicării participantului în orice activitate frauduloasă cu fondurile premiului.
 
6. Fondurile sunt debitate automat dintr-un cont de tranzacționare atunci când se face o cerere de retragere. Experții Departamentului Financiar verifică soldul și marja liberă dintr-un cont de tranzacționare pentru a verifica conformitatea cu suma de fonduri specificată în cererea de retragere. În cazul unor neconcordanțe, fondurile solicitate se întorc în contul de tranzacționare.
 
7. Compania își rezervă dreptul de a nu credita fondurile premiului în cazul în care participantul acumulează fonduri de premii pe unul sau mai multe conturi de tranzacționare.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Feedback-ul din partea dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim că ați acordat timp pentru a completa chestionarul nostru online.

smile""