Support service
×

Ce cerințe trebuie să respecte documentele încărcate?

Toate documentele încărcate pentru verificarea contului trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

1. Copia scanată trebuie să fie clară și colorată.

2. Copia scanată trebuie să fie completă și să aibe două pagini.

- Ambele părți ale documentului de identitate trebuie scanate.

- Dacă, conform regulilor din țara de reședință a clientului, pașaportul nu este modificat sau reînnoit la o anumită vârstă, dar are o nouă fotografie lipită și / sau data de expirare prelungită, trebuie trimisă și copia unei astfel de pagini. .

- Dacă numele clientului este în două limbi în pașaport, dar aceste date sunt pe pagini diferite, trebuie furnizate copiile scanate ale ambelor pagini.

3. Nu sunt permise ștergeri evidente, adăugiri, zgârieturi sau alte manipulări neautorizate.

4. Fotografia trebuie să fie de calitate înaltă.

5. Numele (numele) din cont trebuie să fie identice cu cele din document.

6. Unul dintre documentele încărcate pentru verificare trebuie să dovedească adresa unui client. Adresa specificată în datele contului trebuie să fie aceeași cu cea din document.

7. Documentul depus trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni în momentul solicitării verificării și să fie ștampilat și semnat în mod corespunzător.

8. Documentul încărcat pentru cel de al doilea nivel de verificare, trebuie să fie diferit de cel trimis pentru primul nivel. *

9. În cazul în care contul este înregistrat pe numele unei persoane juridice, trebuie furnizate documentele care confirmă înregistrarea companiei. **

10. Documentele în limba națională trebuie traduse în engleză și legalizate la notar. La încărcare, trebuie să trimiteți suplimentar copia scanată a originalului.

11. Tipurile de fișiere acceptate sunt .png, .jpeg, .jpg, .gif și .pdf. Dimensiunea fișierului nu trebuie să depășească 2 MB, rezoluția ar trebui să depășească 400 de pixeli.

12. Declarațiile bancare electronice și facturile de utilități electronice nu sunt acceptate pentru verificare. Extrasele bancare pot fi acceptate dacă documentul este semnat și sigilat de către oficialii băncii, factura de utilități ar trebui încărcată împreună cu fișa de plată. Dacă există un cod de bare sau un cod QR pe ​​o factură de utilități, atunci nu este nevoie să descărcați un certificat de plată.

13. Nu este permisă introducerea numelui cu majuscule. Doar primele litere ale numelui / prenumelui pot fi majuscule.

* Cerința 8 se aplică și clienților care au încărcat aceeași pagină a pașaportului la ambele niveluri de verificare. Cerința nu se aplică clienților care au trimis pagina pașaportului care conține adresa rezidențială împreună cu pagina principală (pagina de informații) a pașaportului. În cazul în care pagina principală a pașaportului este încărcată pentru primul nivel, pagina de confirmare a adresei rezidențiale este suficientă pentru a obține starea de verificare la nivelul doi.

** Dacă un cont de tranzacționare este deschis de o persoană juridică, documentele care confirmă înregistrarea companiei și certificatul de acționar sunt necesare pentru a fi încărcate pentru a trece primul nivel de verificare. Pentru al doilea nivel de verificare, trebuie furnizat un document de identificare al persoanei care deține contul.

Documente pentru verificarea la primul nivel:

a) Actul constitutiv și actul constitutiv sau documente echivalente;

b) Documente de înregistrare (certificat de înregistrare, certificat de constituire etc.);

c) Registrul directorilor (rezoluția consiliului, numirea directorului, certificatul de funcționar).

Documente pentru verificarea la nivelul doi:

a) Copie scanată a pașaportului celui care tranzacționează pe cont (sau al directorului, dacă acesta este cel care tranzacționează);

b) Procură pentru efectuarea operațiunilor pe contul de tranzacționare (dacă tranzacționarea este efectuată de o altă persoană decât directorul companiei).


Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""