Бонуси


Параграф 8 на Споразумението за 30% бонус

Компанията си запазва правото да отмени бонуса без предупреждение, затова настоятелно препоръчваме да не използвате бонус средствата при изчисляването на печалбата във вашата търговска стратегия. Компанията не носи отговорност за никакви последици от отмяната на бонуса, включително Стоп Аут, тъй като бонусът е собственост на компанията, докато търговецът не го изработи чрез откриване на сделки с общ обем, посочен в точка 8 на настоящото Офертно споразумение.

Тази точка е приложена в съответствие с Офертното споразумение, което сте приели. Искаме да обърнете внимание на факта, че ако не сте съгласни, просто затворете прозореца и не продължавайте.

Бонус системата е създадена като стимул за активни клиенти, не е предназначена да се използва като основа на търговията или единственото условие за сметката да бъде „жива“. Това е предвидено в точка 8.

В момента само 2% от сметките, които са получили бонуси, се сблъскват с проблема на отмяната на бонуса. Това е свързано с политиката на компанията, която е насочена към предотвратяване на нечестното използване на бонус средствата от страна на търговците. Фактът на отмяната на бонуса НЕ означава, че вашият акаунт е нарушил някакви правила, обаче автоматичната система за откриване е установила някои многозначителни характеристики и е отменила бонуса.

Извиняваме се, ако това обстоятелство ви създава проблеми, но можем само да заявим, че не сме в състояние да променим алгоритъма на функциониране на системата за откриване или да повлияем на резултата от нея. Въпреки това, можете да изпратите искане за преразглеждане на резултата от работата на системата до Отдела за начисляване на бонуси. Няма гаранции за положителен отговор, тъй като Отделът за начисляване на бонуси не може да повлияе на функционирането на системата, въпреки това, можете да твърдите, че системата има грешка и Отделът за начисляване на бонуси ще провери системата за откриване на грешки в момента на отмяната на бонуса.

Избрани статии

Каква е минималната сума за депозит?

Каква е минималната сума за депозит?

Проблеми с депозит/теглене

Проблеми с депозит/теглене

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи