Bonusuri


Paragraf 8 din Acordul privind Bonusul de 30%

Compania își rezervă dreptul de a anula bonusul fără avertizare prealabilă, așa că vă recomandăm insistent să nu folosiți fondurile bonus în calculul profitului în strategia dvs. de tranzacționare. Compania nu este responsabilă pentru nicio consecință a anulării bonusului, inclusiv Stop Out, deoarece bonusul este proprietatea Companiei până când traderul îl valorifică prin deschiderea de tranzacții cu volumul total specificat în punctul 8 al prezentului Acord de Ofertă.

Acest punct a fost aplicat conform Acordului de Ofertă pe care l-ați acceptat. Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că dacă nu sunteți de acord, pur și simplu închideți fereastra și continuați.

Sistemul de bonus a fost creat ca un stimulent pentru clienții activi, nu este menit să fie folosit ca bază de tranzacționare sau singura condiție pentru ca un cont să fie „în viață”. Acest lucru este menționat în punctul 8.

În prezent, doar 2% dintre conturile care au primit bonusuri se confruntă cu problema anulării bonusului. Aceasta este legată de politica companiei care este îndreptată spre prevenirea utilizării incorecte a fondurilor bonus de către traderi. Faptul anulării bonusului NU înseamnă că contul dvs. a încălcat unele reguli, totuși sistemul automat de detectare a descoperit unele caracteristici cu valori multiple și a anulat bonusul.

Ne cerem scuze dacă această circumstanță vă cauzează probleme, dar putem doar să afirmăm că nu suntem în măsură să schimbăm algoritmul de funcționare al sistemului de detectare sau să influențăm rezultatul acestuia. Cu toate acestea, puteți trimite o cerere de revizuire a rezultatului funcționării sistemului la Departamentul de Încărcare a Bonusurilor. Nu există garanții ale unui răspuns pozitiv, deoarece Departamentul de Încărcare a Bonusurilor nu poate influența funcționarea sistemului, totuși, puteți reclama o eroare a sistemului și Departamentul de Încărcare a Bonusurilor va verifica sistemul pentru detectarea erorilor în momentul anulării bonusului.

Articole recomandate

Imposibil de deschis poziția.

Pași de urmat de către clienții principalului broker InstaForex atunci când este imposibil să se deschidă o poziție (o comandă).

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile