Услуги на компанията


Cashback Service

Кешбек услугата на InstaForex е възможност да получите част от комисионната за затворени сделки. Благодарение на тази програма, можете да върнете на вашия търговски акаунт 5% и повече от таксите, свързани със спредове, свопове и комисионни, начислявани по време на търговията.

Кешбек програмата работи по следния начин: просто търгувате в обичайния режим и затваряте сделки с избраните инструменти. В края на всеки търговски ден затворените сделки се появяват във вашия клиентски кабинет (КК). Всички промени, свързани с начисляването на кешбек, могат да бъдат проследени на адрес КК/Финансови операции/Кешбек. В тази секция са показани всички транзакции за деня, с възможност за търсене по инструмент и номер на поръчка, както и избор на период за показване на сделките и съответните статуси.

Как се извършва зачисляване на кешбек на вашия търговски сметка?

  • Изтеглянето на кешбек на търговската сметка е налично не по-рано от 30 дни след затварянето на ордера. До този момент сделките ще бъдат отбелязани с червен индикатор и статус „Недостъпно за зачисляване на търговската сметка“.
  • След изтичането на 30 дни цветът на индикатора на сделката ще се промени на зелен, а неговият статус на „Достъпно за зачисляване на търговската сметка“.
  • След промяната на цвета и статуса на сделката можете да натиснете бутона „Получаване на кешбек“. В този момент целият наличен кешбек преминава в статус „В процес на зачисляване на търговската сметка“, а цветът на индикатора се променя на кафяв.
  • В рамките на пет минути парите се зачисляват на вашия баланс, а цветът на индикатора се променя на сив.

Пример за изчисление на кешбек:

Предположим, че сте извършили 10 сделки с обща сума на спредове 1 000 долара. В рамките на кешбек-програмата за възстановяване на 5% и повече от комисионите, на разположение са ви от 50 долара за изтегляне на търговската сметка след изтичане на 30 календарни дни.

Понякога се случва кешбекът да заседне някъде между етапите и да не постъпи в търговската сметка. Какво да правите в такъв случай? Най-важното е да не паникьосвате! Просто отново внимателно се запознайте с принципите на работа на кешбек-услугата и проверете дали всичко е направено правилно. След като сте сигурни, че сте изпълнили всички условия правилно от ваша страна, обърнете се към нашата кръглосуточна поддръжка с проблема.

Начисленият кешбек можете да изтеглите чрез наличните платежни системи или да използвате за по-нататъшна търговия.

Избрани статии

Каква е минималната сума за депозит?

Каква е минималната сума за депозит?

Проблеми с депозит/теглене

Проблеми с депозит/теглене

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи