Serviciile oferite de companie


Cashback Service

Serviciul de cashback de la InstaForex este o oportunitate de a recupera o parte din comision pentru tranzacțiile închise. Datorită acestui program, veți putea să returnați în contul dumneavoastră de tranzacționare 5% sau mai mult din spread-uri, swap-uri și comisioane percepute în timpul tranzacționării.

Programul de cashback funcționează astfel: pur și simplu tranzacționați în modul obișnuit și închideți tranzacțiile pe instrumentele selectate. La sfârșitul fiecărei zile de tranzacționare, tranzacțiile închise apar în cabinetul dumneavoastră de client (KK). Toate modificările legate de acordarea cashback-ului pot fi urmărite la adresa KK/Operațiuni Financiare/Cashback. Astfel, în secțiunea Cashback sunt afișate toate tranzacțiile zilnice, este disponibilă căutarea după instrument și numărul comenzii, precum și selecția perioadei de afișare a tranzacțiilor și stările corespunzătoare.

Cum se face creditarea cashback-ului în contul dumneavoastră de tranzacționare?

  • Retragerea cashback-ului în contul de tranzacționare este disponibilă nu mai devreme de 30 de zile de la închiderea ordinului. Până atunci, tranzacțiile vor fi marcate cu un indicator roșu și statutul „Indisponibil pentru creditare în contul de tranzacționare”.
  • După 30 de zile, culoarea indicatorului tranzacției se va schimba în verde, iar statutul său în „Disponibil pentru creditare în contul de tranzacționare”.
  • După schimbarea culorii și a statutului tranzacției, puteți apăsa pe butonul „Primiți cashback”. În acest moment, tot cashback-ul disponibil trece în statutul „În proces de creditare în contul de tranzacționare”, iar culoarea indicatorului se schimbă în maro.
  • În cinci minute, banii sunt acreditați în soldul dumneavoastră, iar culoarea indicatorului se schimbă în gri.

Exemplu de calcul al cashback-ului:

Să presupunem că ați efectuat 10 tranzacții cu o sumă totală de spread-uri de 1.000 de dolari. În cadrul programului de cashback pentru returnarea a 5% și peste din comisioane, aveți disponibil de la 50 de dolari pentru retragere în contul de tranzacționare după 30 de zile calendaristice.

Există situații în care cashback-ul rămâne blocat între etape și nu ajunge în contul de tranzacționare. Ce ar trebui să faceți în acest caz? Cel mai important este să nu intrați în panică! Pur și simplu revizuiți cu atenție principiile de funcționare ale serviciului de cashback și verificați dacă totul a fost făcut corect. După ce v-ați asigurat că ați îndeplinit toate condițiile corect din partea dumneavoastră, adresați-vă cu problema la serviciul nostru de asistență disponibil non-stop.

Cashback-ul acreditat poate fi retras prin sistemele de plată disponibile sau folosit pentru tranzacții ulterioare.

Articole recomandate

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile