Usluge/servisi kompanije


Cashback Service

Кешбек-сервис од ИнстаФорекса је могућност да се врати део комисије за затворене трговине. Захваљујући овом програму, моћи ћете да вратите на свој трговачки рачун 5% и више од спредова, свапова и провизија које се наплаћују током трговања.

Кешбек-програм ради на следећи начин: једноставно тргујете у уобичајеном режиму и затварате трговине на изабраним инструментима. На крају сваког трговачког дана, затворене трговине се појављују у вашем клијентском кабинету (КК). Све промене везане за начисљавање кешбека могу се пратити на адреси КК/Финансијске операције/Кешбек. Тако, у одељку Кешбек приказане су све трансакције за дан, доступна је претрага по инструменту и броју наруџбе, као и избор периода приказа трговина и одг оварајућих статуса.

Како се врши упис кешбека на ваш трговински рачун?

  • Исплата кешбека на трговински рачун доступна је најраније 30 дана после затварања налога. До тог времена, трансакције ће бити означене црвеним индикатором и статусом „Недоступно за упис на трговински рачун“.
  • Након 30 дана, боја индикатора трансакције промениће се у зелену, а њен статус у „Доступно за упис на трговински рачун“.
  • Након промене боје и статуса трансакције, можете притиснути дугме „Добиј кешбек“. У том тренутку, сви доступни кешбек прелазе у статус „У процесу уписа на трговински рачун“, а боја индикатора мења се у браон.
  • У року од пет минута, новац се уписује на ваш салдо, а боја индикатора постаје сива.

Пример израчунавања кешбека:

Претпоставимо да сте извршили 10 трансакција са укупним износом спредова од 1.000 долара. У оквиру програма кешбека за повраћај 5% и више од провизија, доступно вам је од 50 долара за исплату на трговински рачун након 30 календарских дана.

Понекад се дешава да кешбек заглави негде између фаза и не стигне на трговински рачун. Шта урадити у том случају? Најважније је да не паничите! Само поново пажљиво прегледајте принципе рада кешбек-услуге и проверите да ли је све урађено исправно. Након што сте сигурни да сте са своје стране испунили све услове исправно, обратите се са проблемом нашој подршци која ради нон-стоп.

Акредитовани кешбек можете исплатити преко доступних платежних система или користити за даље трговање.

Istaknuti članci

Nemoguće otvoriti poziciju.

Koraci koje treba preduzeti od strane klijenata vodećeg brokera InstaForex kada nije moguće otvoriti poziciju (naredbu).

Кашњење у депозиту/исплати средстава.

Могући разлози за кашњење при депозиту/исплати средстава и како решити проблем.

Uplatite sredstva koristeći bilo koji od dostupnih metoda