Condiții de tranzacționare


Securitatea contului

A fost dezvoltată o caracteristică pozitivă precum securitatea la nivel de bancă a unui cont de tranzacționare.

Fiecare client își poate proteja contul de tranzacționare de atacurile cibernetice prin activarea serviciului de parolă prin SMS de fiecare dată când face o retragere. Astfel, activând serviciul SMS în Cabinetul Clientului, deținătorul contului asigură o securitate de 100% a fondurilor sale în cazul unei retrageri nesancționate de un intrus cu parola traderului furată, deoarece pentru fiecare retragere este necesară o parolă unică care este trimisă prin SMS la telefonul deținătorului contului.

Aceasta este o statistică detaliată a tuturor autentificărilor în Cabinetul dvs. de Client, care cuprinde istoricul autentificărilor și informații complete despre fiecare adresă IP. Există un rezumat despre furnizor, locația sa și chiar coordonatele sale pe hartă. Mai mult, oferim opțiunea de a vizualiza locația fiecărei adrese IP listate în istoric pe hartă. Sistemul de Fișiere de Acces vă permite să fiți conștient de atacul la contul de tranzacționare și să preveniți retragerea fondurilor dvs.

Faptele menționate mai sus demonstrează o protecție fiabilă a banilor și datelor personale ale fiecărui client InstaForex.

Articole recomandate

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile