Syarat Perdagangan


Ciri positif seperti keselamatan peringkat bank untuk akaun dagangan telah dibangunkan

Setiap pelanggan boleh melindungi akaun dagangannya daripada serangan penggodaman melalui pengaktifan perkhidmatan kata laluan SMS setiap kali membuat pengeluaran. Oleh demikian, mengaktifkan perkhidmatan SMS dalam Kabinet Pelanggan, pemegang akaun menyediakan 100% keselamatan dananya sekiranya berlaku pengeluaran tanpa kebenaran oleh penceroboh dengan kata laluan pedagang yang dicuri, kerana bagi setiap pengeluaran kata laluan sekali guna diperlukan yang dihantar oleh SMS ke telefon pemegang akaun.

Ini ialah statistik terperinci semua log masuk ke Kabinet Pelanggan anda, yang terdiri daripada sejarah log masuk dan maklumat lengkap setiap alamat IP. Terdapat ringkasan tentang pembekal, lokasi dan juga koordinatnya pada peta. Selain itu, kami menyediakan pilihan untuk melihat lokasi setiap yang disenaraikan dalam alamat IP sejarah pada peta. Sistem Fail Log Akses membolehkan anda menyedari serangan akaun dagangan dan menghalang pengeluaran dana anda.

Fakta yang dinyatakan di atas membuktikan perlindungan wang dan data peribadi yang boleh dipercayai bagi setiap pelanggan InstaForex.

Artikel pilihan

Jumlah minimum pendepositan

Jumlah minimum pendepositan

Komisen

Apakah komisen yang dikenakan semasa mendeposit atau mengeluarkan dana

Sila pilih kaedah yang tersedia untuk menambah nilai ke akaun anda