Όροι συναλλαγών


Ασφάλεια λογαριασμού

Έχει αναπτυχθεί ένα τόσο θετικό χαρακτηριστικό όπως η ασφάλεια σε επίπεδο τράπεζας για έναν εμπορικό λογαριασμό.

Κάθε πελάτης μπορεί να προστατεύσει τον εμπορικό του λογαριασμό από επιθέσεις χάκερ μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS-κωδικού κάθε φορά που πραγματοποιεί μία ανάληψη. Έτσι, ενεργοποιώντας την υπηρεσία SMS στο Πελατών, ο κάτοχος του λογαριασμού παρέχει 100% ασφάλεια των κεφαλαίων του σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης ανάληψης από εισβολέα με κλαπείσα του εμπόρου κωδικό, καθώς για κάθε ανάληψη απαιτείται ένας κωδικός μίας χρήσης, ο οποίος στέλνεται μέσω SMS στο τηλέφωνο του κατόχου του λογαριασμού.

Αυτό είναι μια λεπτομερής στατιστική όλων των συνδέσεων στο Πελατών σας, η οποία περιλαμβάνει το ιστορικό σύνδεσης και πλήρεις πληροφορίες για κάθε διεύθυνση IP. Υπάρχει μια περίληψη σχετικά με τον πάροχο, τη θέση του, και ακόμη και τις συντεταγμένες του σε έναν χάρτη. Επιπλέον, παρέχουμε μια επιλογή προβολής της τοποθεσίας κάθε διεύθυνσης IP που καταγράφεται στο ιστορικό στο χάρτη. Το σύστημα των Αρχείων Πρόσβασης σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι για την επίθεση στον εμπορικό λογαριασμό και να αποτρέψετε την ανάληψη των κεφαλαίων σας.

Τα παραπάνω γεγονότα αποδεικνύουν μια αξιόπιστη προστασία του χρήματος και των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη της InstaForex.

Επιλεγμένα άρθρα

Καθυστέρηση στην κατάθεση/ανάληψη κεφαλαίων.

Πιθανοί λόγοι για καθυστέρηση στην κατάθεση/ανάληψη κεφαλαίων και πώς να επιλύσετε το πρόβλημα.

Προμήθεια για καταθέσεις/αναλήψεις

Προμήθεια για καταθέσεις/αναλήψεις

Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας με οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες μεθόδους