Support service
×

Când se aplică clauza opt din Acordul de bonus?

Compania își rezervă dreptul de a anula bonusul fără avertisment prealabil, așa că vă recomandăm cu tărie să nu utilizați fondurile bonus în calcularea profitului în strategia dumneavoastră de tranzacționare. Compania nu este responsabilă pentru nicio consecință a anulării bonusului, inclusiv Stop Out, deoarece bonusul este proprietatea Companiei până când traderul îl prelucrează prin deschiderea de tranzacții de volum total specificat la punctul 8 din prezentul Acord de ofertă.
 
Acest punct a fost aplicat în conformitate cu Acordul de Ofertă pe care l-ați acceptat. Dorim să fiți atenți la faptul că dacă nu sunteți de acord, închideți fereastra și nu continuați.
 
Sistemul de bonusuri a fost creat ca stimulent pentru clienții activi, nu trebuie să fie folosit ca bază de tranzacționare sau ca singura condiție pentru ca contul să fie "viu". Acest lucru este menționat la punctul 8.
 
În prezent, doar un procent de 2% din conturile care au primit bonusuri se confruntă cu problema anulării bonusului. Acest lucru este legat de politica companiei, care este orientată spre prevenirea utilizării incorecte a fondurilor de bonus de către comercianți. Faptul că bonusul a fost anulat NU înseamnă că contul dvs. a încălcat anumite reguli, însă sistemul de detectare automată a descoperit anumite caracteristici cu valoare multiplă și a anulat bonusul.
 
Ne cerem scuze dacă această circumstanță vă provoacă probleme, dar putem doar să afirmăm că nu suntem în măsură să schimbăm algoritmul de funcționare a sistemului de detecție sau să influențăm rezultatul acestuia. Cu toate acestea, puteți trimite o cerere de revizuire a rezultatului funcționării sistemului la Departamentul de taxare a bonusurilor. Nu există garanții de răspuns pozitiv, deoarece Departamentul de taxare a bonusurilor nu este în măsură să influențeze funcționarea sistemului, totuși, puteți reclama eroarea sistemului, iar Departamentul de taxare a bonusurilor va verifica sistemul de detectare a erorilor în momentul anulării bonusului.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""