Support service
×

Indicatorul

Indicatorul este un semnal al unor schimbări de tendință pe piață. Puteți utiliza diferiți indicatori de analiză tehnică atunci când lucrați pe bursele străine sau bursiere, dar nu este recomandat să folosiți mai mult de trei. Pentru a înțelege mai bine indicatorii, ar trebui să vă referiți la formulele pe care se bazează aceștia. Formulele pot fi fie complexe, fie simple.
 
Indicatorii din prima categorie determină tendința și arată dacă piața este supracumpărată sau supravândută. Printre acești indicatori se numără Stochastics și RSI. Nu are rost să le folosiți pe amândouă. Ar trebui să înțelegeți că orice semnal trebuie să fie determinat de un singur indicator. Nu trebuie să folosiți același tip de indicatori pentru a determina mișcarea pieței. Indicatorii tehnici sunt necesari pentru a determina mișcarea prețului sau pentru a confirma semnalul existent. Fractalii pot fi incluși în acest grup de indicatori. Aceștia confirmă semnalul Alligator atunci când determină tendința. De obicei, traderii folosesc trei tipuri de indicatori: indicatorii de preț în funcție de volum utilizați pentru a determina nivelurile de suport și rezistență, indicatorii de tendință care ajută la determinarea unei mișcări de preț pe termen lung și oscilatorii. Pentru a alege o strategie corectă, trebuie să folosiți indicatori cu măsuri de salvgardare, deoarece aceștia nu pot oferi un semnal 100% fiabil.
 
Nimeni nu vă poate garanta un profit de 100% atunci când tranzacționați pe Forex folosind analiza tehnică. Este, desigur, necesar să folosiți indicatori, dar trebuie să știți cum să îi alegeți. În prezent, există mulți indicatori noi care dau semnale greșite. De cele mai multe ori, astfel de indicatori nu sunt eficienți. Vă puteți crea propriul indicator care să vă susțină strategia, dar pentru aceasta trebuie să cunoașteți un limbaj de programare. Puteți chiar să vă dezvoltați propriul sistem de tranzacționare dacă învățați cum să scrieți indicatori.
 
Sistemul de tranzacționare poate deschide automat poziții, astfel încât veți fi absolut liber de necesitatea de a analiza piața.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""