Support service
×

Stop Out / Oprire

Stop out este o comandă generatăde server pentru a forța închiderea unei poziții dintr-un cont detranzacționare atunci când nivelul de marjă atinge 10% sau mai puțin.

Pentru a vă familiariza cucondițiile de oprire, vă rugăm să urmați „Pentru comercianți” - „Condiții detranzacționare” - secțiunea Deschiderea contului, Clauza 3.15 .:

"3.15. Închiderea forțată apozițiilor.

3.15.2. Dacă starea contului detranzacționare curent (capital propriu) este mai mică de 10% din marja necesarămenținerii unei poziții deschise, Compania își rezervă dreptul de a închidepoziția deschisă a Clientului fără notificare prealabilă.

3.15.3. Serverul controleazăstarea curentă a contului. În cazul în care sunt încălcate condițiile descriseîn Clauza 3.15.2 din prezentul Acord, serverul va genera o comandă de închidereforțată a poziției (oprire). Stop out se execută în funcție de prețul pieței,în conformitate cu ordinea generală a comenzilor clientului. Închiderea forțatăa unei poziții este înregistrată în fișierul de jurnal al serverului ca „oprire/stopout”.Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""