Tehnička pitanja


Nemoguće otvoriti poziciju.

Jedan od glavnih razloga zašto ne možete otvoriti transakciju na trgovačkoj platformi je unošenje investitorske lozinke umesto trgovačke lozinke. Molim vas da se uverite da unosite trgovačku lozinku u formular za autorizaciju.

Još jedan uobičajeni razlog zbog kojeg je nemoguće izvršiti trgovanje je previsok obim trgovine. To znači da slobodni margina na vašem računu nije dovoljna za otvaranje transakcije. Postoje tri načina za rešavanje ovog problema:

1. Smanjite obim transakcije koju želite otvoriti.

2. Odaberite veći odnos poluge. To možete uraditi direktno sa vašeg klijentskog naloga tako što ćete izabrati meni Account Settings > Personal Information.

3. Dopunite svoj račun sa više sredstava koja će biti dovoljna za otvaranje transakcije sa željenim obimom pri trenutnom nivou poluge.

Posebna pažnja treba obratiti na grešku ""The trade context is busy"" koja može da se pojavi kada pokušate da otvorite/zatvorite/izmenite nalog. Ova poruka o grešci znači da ste pokušali da otvorite novu poziciju dok prethodni zahtev za otvaranje/zatvaranje/izmenu pozicije još uvek nije obrađen. Da biste rešili ovaj problem, možete sačekati da se prethodni zahtev obradi ili restartovati trgovačku platformu. Ova greška se javlja na strani klijenta, a ne na serveru.

U slučaju visoke volatilnosti na finansijskim tržištima (na primer, tokom objavljivanja važnih ekonomskih vesti), možete se susresti sa više zahteva za promenu cene (tj. server vam nudi novu cenu koja se razlikuje od vašeg zahteva) prilikom pokušaja otvaranja/zatvaranja pozicije. Da biste izbegli takve situacije, možete proveriti opciju ""Enable maximum deviation from quoted price"" u prozoru za otvaranje/zatvaranje naloga. Postavljanje određene vrednosti omogućava sistemu da automatski otvori poziciju po novoj ceni ako odstupanje cene koja se citira od zahtevane cene ne prelazi vrednost definisanu od strane trgovca.

Istaknuti članci

Кашњење у депозиту/исплати средстава.

Могући разлози за кашњење при депозиту/исплати средстава и како решити проблем.

Uplatite sredstva koristeći bilo koji od dostupnih metoda