Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

ИнстаФорекс мижозининг кабинети

  • Кабинетнинг шахсий созланмалари
  • Компаниянинг барча сервисларига кириш
  • Батафсил статистика ва битимлар бўйича ҳисобот
  • Молиявий операцияларнинг тўлиқ тўплами
  • Бир қанча ҳисоб-варақларини бошқариш тизими
  • Маълумотларни ҳимоя қилишнинг максимал даражаси

ИнстаФорекс ҳамкорининг кабинети

  • Мижолар ва комиссиялар тўғрисида батафсил маълумот
  • Ҳисоб-варақлари ва кликларнинг график статистикаси
  • Вебмастер учун керакли воситалар
  • Тайёр веб-ечимлар ва баннерларнинг кенг танлови
  • Маълумотларнинг юқори хавфсизлиги
  • Компания янгиликлари, RSS-тасмалар ва Форекс-информерлар
Савдо ҳисоб-варағини очиш
Ҳамкорлик дастури
cabinet icon

ИнстаФорексдан яна бир Lamborghini!Рулда айнан Сен бўлишинги мумкин!

Савдо ҳисоб-варағини 1000 доллардан бошлаб суммага оддий тўлдир!

Энг яхши савдо шароитлари ва ҳашаматли бонус таклифларини ол! Биз 6 та афсонавий спорткарларни топширишга улгурдик! Ва бу чегарадан анча узоқ! Навбатдаги охирги авлоддаги Lamborghini Huracan сеники бўлиши мумкин!

ИнстаФорекс – ўз ғалабангга инвестиция кирит!

Ҳисоб-варағини тез очиш

Ўргатувчи хатни олиш
toolbar icon

Савдо платформаси

Мобил қурилмалар учун

Браузерда савдо қилиш учун

Инаугурация Трампа может обвалить Dow Jones

Инаугурация Трампа может обвалить Dow Jones

Аналитики Northman Trader прогнозируют падение индекса Dow Jones. По их мнению, промышленный индикатор может потерять несколько процентных пунктов сразу после инаугурации Трампа. В Dow Jones входят 30 самых крупных компаний США. И с первых дней нового года индекс только растет, но аналитики утверждают, что это временный фактор. В Northman Trader полагают, что сильное начало 2017 года – это последствия прошлого года, когда опасения вокруг экономики Китая оказывали давление на финансовые рынки по всему миру. Особую роль сыграли рост доллара и американских акций на фоне выборов американского президента. S&P 500 вырос на 0,8%, прервав трехдневное снижение после выборов. В итоге индекс завершил 2016 год ростом на 9,5%. Dow Jones вырос на 132,18 пункта, индекс Stoxx Europe 600 вырос на 0,9%. Аналитики уверены, что в пятницу Dow Jones показал свой максимальный рост, достигнув отметки 20000, однако в краткосрочной перспективе ситуация изменится и начнется этап падения. Прогнозы аналитиков подтверждают и неутешительные данные некоторых компаний из списка индекса. Так, снижение акций Exxon Mobil и Chevron не лучшим образом отразилось на Dow Jones, оттолкнув его от отметки 20000. После победы Трампа на выборах индекс вырос почти на 9%. Инвесторы и аналитики ожидали повышенной волатильности, тогда как на самом деле она была на низком уровне. В начале этой недели индекс Dow Jones опустился на 76 пунктов, или на 0,4%, до отметки 19 887. S&P 500 упал на 0,4%. Такая динамика в первую очередь объясняется снижением мировых цен на нефть.

Назад

Смотрите также