Support service
×

S-a dezvoltat o astfel de caracteristică pozitivă precum siguranța contului de tranzacționare la nivel bancar

A fost dezvoltată o astfel de caracteristică pozitivă precum securitatea la nivel bancar a unui cont comercial
 
Fiecare client își poate proteja contul de tranzacționare împotriva atacurilor de hack prin activarea serviciului SMS-parolă de fiecare dată când face o retragere. Astfel, activând serviciul SMS în cabinetul clientului, titularul contului asigură 100% siguranța fondurilor sale în cazul retragerii nesanționate de către un intrus cu parola furată a comerciantului, deoarece pentru fiecare retragere este necesară o parolă de unică folosință, care este trimisă de către SMS la telefonul titularului contului.
 
Aceasta este o statistică detaliată a tuturor conectărilor la cabinetul dvs. de clienți, care cuprinde istoricul de conectare și informații complete ale fiecărei adrese IP. Există o sinteză despre furnizor, locația acestuia și chiar coordonatele sale pe o hartă. Mai mult, oferim o opțiune de vizualizare a locației fiecărei liste listate în adresa IP istorică pe hartă. Sistemul de fișiere jurnal de acces vă permite să fiți la curent cu atacul contului de tranzacționare și să preveniți retragerea fondurilor.
 
Faptele menționate mai sus dovedesc o protecție fiabilă a banilor și a datelor personale ale fiecărui client InstaForex.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""