Технически въпроси


Загубени данни за акаунта

Ситуация 1

Забравили сте своят търговски парола.

Решение: Свържете се с нашия екип за поддръжка за помощ по всяко средство на комуникация, като посочите номера на вашия акаунт и кодовата дума. Освен това, посочете новата търговска парола, която бихте искали да използвате (с дължина от 6-12 знака, трябва да се състои от латински букви и цифри).

Ситуация 2

Забравили сте вашата кодова дума.

Решение: Свържете се с нашия екип за поддръжка за помощ, като изпратите имейл на [email protected] или [email protected]. Моля, приложете сканиране на националната си лична карта / шофьорска лиценз и посочете номера на вашия акаунт. Вашата кодова дума би била възстановена или нулирана.

Ситуация 3

Забравили сте номера на вашия акаунт.

Решение: Свържете се с нашия екип за поддръжка за помощ, като изпратите имейл на [email protected] или [email protected]. Моля, посочете вашето пълно име и/или имейла, който сте използвали за отваряне на вашия акаунт, и приложете сканиране на националната си лична карта.

Ситуация 4

Забравили сте своя PIN код за теглене на пари.

Решение: Свържете се с нашия екип за поддръжка за помощ, като изпратите имейл на [email protected] или [email protected].
Приложете сканиране на националната си лична карта / шофьорска лиценз и включете номера на вашия акаунт и кодовата дума. Моля, уверете се, че посочвате новия PIN код.

Ситуация 5

Иска ви се да промените имейла или други подробности, посочени в резюмето на акаунта във вашата Клиентска зона.

Решение: Свържете се с нашия екип за поддръжка за помощ, като изпратите имейл на [email protected] или [email protected]. Моля, приложете сканиране на националната си лична карта / шофьорска лиценз и включете номера на вашия акаунт, кодовата дума, както и подробностите, които бихте искали да промените.

Ситуация 6

Иска ви се да научите някои информация за вашия акаунт или да промените съотношението на ливъридж и типа на акаунта.

Решение: Можете да получите всичката информация за вашия акаунт в Клиентската зона, като влезете с вашия номер на акаунт и търговската си парола. Също така можете да промените търговската си парола и съотношението на ливъридж, както и да активирате/деактивирате услугата Swap Free във вашата Клиентска зона.

Избрани статии

Каква е минималната сума за депозит?

Каква е минималната сума за депозит?

Не може да се отвори позиция.

Стъпки, които трябва да предприемат клиентите на водещия брокер InstaForex, когато е невъзможно да се отвори позиция (поръчка).

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи