Technische vragen


Verloren accountgegevens

Situatie 1

Je bent je handelswachtwoord vergeten.

Oplossing: neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp via elk communicatiemiddel, waarbij je je rekeningnummer en codewoord opgeeft. Daarnaast, specificeer het nieuwe handelswachtwoord dat je wilt gebruiken (6-12 tekens lang, moet bestaan uit Latijnse letters en cijfers).

Situatie 2

Je bent je codewoord vergeten.

Oplossing: neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]. Voeg een scan van je nationale identiteitsbewijs/rijbewijs toe en specificeer het nummer van je rekening. Je codewoord wordt ofwel hersteld of gereset.

Situatie 3

Je bent je rekeningnummer vergeten.

Oplossing: neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]. Specificeer alsjeblieft je volledige naam en/of het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je rekening te openen en voeg een scan van je nationale identiteitsbewijs toe.

Situatie 4

Je bent je pincode voor geldopname vergeten.

Oplossing: neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]. Voeg een scan van je nationale identiteitsbewijs/rijbewijs toe en vermeld je rekeningnummer en codewoord. Zorg ervoor dat je de nieuwe pincode specificeert.

Situatie 5

Je wilt het e-mailadres of andere gegevens die vermeld staan in de samenvatting van je rekening in je Cliëntgebied wijzigen.

Oplossing: neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]. Voeg een scan van je nationale identiteitsbewijs/rijbewijs toe en vermeld je rekeningnummer, een codewoord, evenals de gegevens die je wilt wijzigen.

Situatie 6

Je wilt wat informatie over je rekening achterhalen of de hefboomverhouding en het rekeningtype wijzigen.

Oplossing: Je kunt alle informatie over je rekening verkrijgen in het Cliëntgebied door in te loggen met je rekeningnummer en handelswachtwoord. Je kunt ook het handelswachtwoord en de hefboomverhouding wijzigen, evenals de Swap Free-service in- of uitschakelen in je Cliëntgebied.

Uitgelichte artikelen

Commissie op stortingen / opnames

Commissie op stortingen / opnames

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen

Stort geld op uw account met een van de beschikbare methoden