Soalan teknikal


Situasi 1
 
Anda terlupa kata laluan pedagang anda.
 
Penyelesaian: hubungi khidmat pasukan sokongan kami untuk mendapatkan bantuan melalui sebarang cara komunikasi, dengan menyatakan nombor akaun dan perkataan kod anda. Selain itu, nyatakan kata laluan pedagang baharu yang anda ingin gunakan (panjang 6-12 aksara, hendaklah terdiri daripada huruf dan nombor Latin).
 
Situasi 2
 
Anda telah terlupa kata kod anda.
 
Penyelesaian: hubungi khidmat pasukan sokongan kami untuk mendapatkan bantuan dengan menghantar e-mel ke [email protected] atau [email protected]. Sila lampirkan imbasan ID/lesen memandu negara anda dan nyatakan nombor akaun anda. Kata kod anda akan sama ada dipulihkan atau ditetapkan semula.
 
Situasi 3
 
Anda terlupa nombor akaun anda.
 
Penyelesaian: hubungi khidmat pasukan sokongan kami untuk mendapatkan bantuan dengan menghantar e-mel ke [email protected] atau [email protected]. Sila nyatakan nama penuh anda dan/atau e-mel yang anda gunakan untuk membuka akaun anda dan lampirkan imbasan ID negara anda.
 
Situasi 4
 
Anda terlupa kod PIN anda untuk pengeluaran wang.
 
Penyelesaian: hubungi khidmat pasukan sokongan kami untuk mendapatkan bantuan dengan menghantar e-mel ke [email protected] atau [email protected].
Lampirkan imbasan ID/lesen memandu negara anda dan sertakan nombor akaun dan perkataan kod anda. Sila pastikan anda menyatakan kod PIN baharu.
 
Situasi 5
 
Anda ingin menukar/mengemaskini e-mel atau sebarang butiran lain yang dinyatakan dalam ringkasan akaun di Kawasan Pelanggan anda.
 
Penyelesaian: hubungi pasukan sokongan kami untuk mendapatkan bantuan dengan menghantar e-mel ke [email protected] atau [email protected]. Sila lampirkan imbasan ID/lesen memandu negara anda dan sertakan nombor akaun anda, kata kod, serta butiran yang ingin anda ubah.
 
Situasi 6
 
Anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang akaun anda atau melaraskan nisbah leverage dan jenis akaun.
 
Penyelesaian: Anda boleh mendapatkan semua maklumat tentang akaun anda di Kawasan Pelanggan dengan log masuk menggunakan nombor akaun dan kata laluan pedagang anda. Anda juga boleh menukar kata laluan pedagang dan nisbah leverage serta mendayakan/melumpuhkan perkhidmatan Bebas Swap di Kawasan Pelanggan anda.

Artikel pilihan

Jumlah minimum pendepositan

Jumlah minimum pendepositan

Komisen

Apakah komisen yang dikenakan semasa mendeposit atau mengeluarkan dana

Sila pilih kaedah yang tersedia untuk menambah nilai ke akaun anda