Întrebări tehnice


Detalii cont pierdute

Situația 1

Ați uitat parola dvs. de trader.

Soluție: contactați echipa noastră de suport pentru asistență prin orice mijloc de comunicare, specificând numărul contului dvs. și cuvântul de cod. În plus, specificați noua parolă de trader pe care doriți să o utilizați (lungimea între 6 și 12 caractere, trebuie să conțină litere latine și cifre).

Situația 2

Ați uitat cuvântul de cod.

Soluție: contactați echipa noastră de suport pentru asistență prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau [email protected]. Vă rugăm să atașați o scanare a buletinului de identitate/permisului de conducere național și să specificați numărul contului dvs. Cuvântul dvs. de cod va fi fie recuperat, fie resetat.

Situația 3

Ați uitat numărul contului dvs.

Soluție: contactați echipa noastră de suport pentru asistență prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau [email protected]. Vă rugăm să specificați numele complet și/sau adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a deschide contul și să atașați o scanare a buletinului de identitate național.

Situația 4

Ați uitat codul PIN pentru retragerea de bani.

Soluție: contactați echipa noastră de suport pentru asistență prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau [email protected].
Atașați o scanare a buletinului de identitate/permisului de conducere național și includeți numărul contului și cuvântul de cod. Asigurați-vă că specificați noul cod PIN.

Situația 5

Doriți să schimbați adresa de e-mail sau orice alte detalii specificate în rezumatul contului din zona dvs. de client.

Soluție: contactați echipa noastră de suport pentru asistență prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau [email protected]. Vă rugăm să atașați o scanare a buletinului de identitate/permisului de conducere național și să includeți numărul contului, un cuvânt de cod, precum și detaliile pe care doriți să le schimbați.

Situația 6

Doriți să aflați informații despre contul dvs. sau să schimbați raportul de levier și tipul de cont.

Soluție: Puteți obține toate informațiile despre contul dvs. în zona de client prin autentificarea cu numărul contului dvs. și parola de trader. De asemenea, puteți schimba parola de trader și raportul de levier, precum și să activați/dezactivați serviciul Swap Free în zona dvs. de client.

Articole recomandate

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Imposibil de deschis poziția.

Pași de urmat de către clienții principalului broker InstaForex atunci când este imposibil să se deschidă o poziție (o comandă).

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile