Support service
×

Langkah penerimaan hadiah

1. Pemenang boleh mengambil hadiah di pejabat perwakilan di Kaliningrad atau Moscow, Rusia, dan juga di mana saja syarikat perwakilan lain di dunia dengan persetujuan.
 
2. Pemenang boleh menuntut hadiah hanya setelah pengesahan ID dibuat dan Sijil Penerimaan ditandatangani. Sijil Penerimaan mesti mengandungi butiran berikut: nama penuh, tarikh lahir, data ID, dan nombor telefon beserta kod negara dan bandar. Sekiranya pemenang tidak memberikan maklumat yang diperlukan, pemenang secara automatik akan kehilangan hak untuk mendapatkan hadiah.
 
3. Sekiranya pemenang tidak dapat hadir untuk menerima hadiah, Perjanjian Penerimaan boleh ditandatangani oleh wakil berdasarkan surat kuasa yang diberikan oleh pemenang.
 
4. Setelah menerima hadiah, pemenang bertanggungjawab untuk membayar cukai dan bayaran-bayaran wajib lain yang ditetapkan oleh pihak kerajaan.
 
5. Pemenang juga boleh memilih untuk menerima dana akaun berjumlah AS$300,000 dan bukannya kereta. Akaun perdagangan jenis ini mempunyai beberapa keunikan.

Isi borang di bawah:

Bagaimana anda menilai khidmat sokongan yang anda terima?

Komen:

tidak diperlukan

Maklum balas anda sangat penting bagi kami.
Terima kasih kerana telah meluangkan masa untuk menyelesaikan maklum balas atas talian kami.

smile""