Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

InstaForeks mijozining kabineti

  • Kabinetning shaxsiy sozlanmalari
  • Kompaniyaning barcha servislariga kirish
  • Batafsil statistika va bitimlar bo'yicha hisobot
  • Moliyaviy operatsiyalarning to'liq to'plami
  • Bir qancha hisob-varaqlarini boshqarish tizimi
  • Ma'lumotlarni himoya qilishning maksimal darajasi

InstaForeks hamkorining kabineti

  • Mijolar va komissiyalar to'g'risida batafsil ma'lumot
  • Hisob-varaqlari va kliklarning grafik statistikasi
  • Vebmaster uchun kerakli vositalar
  • Tayyor veb-echimlar va bannerlarning keng tanlovi
  • Ma'lumotlarning yuqori xavfsizligi
  • Kompaniya yangiliklari, RSS-tasmalar va Foreks-informerlar
Savdo hisob-varag'ini ochish
Hamkorlik dasturi
cabinet icon

InstaForeksdan yana bir Lamborghini!Rulda aynan Sen bo'lishingi mumkin!

Savdo hisob-varag'ini 1000 dollardan boshlab summaga oddiy to'ldir!

Eng yaxshi savdo sharoitlari va hashamatli bonus takliflarini ol! Biz 6 ta afsonaviy sportkarlarni topshirishga ulgurdik! Va bu chegaradan ancha uzoq! Navbatdagi oxirgi avloddagi Lamborghini Huracan seniki bo'lishi mumkin!

InstaForeks – o'z g'alabangga investitsiya kirit!

Hisob-varag'ini tez ochish

O'rgatuvchi xatni olish
toolbar icon

Savdo platformasi

Mobil qurilmalar uchun

Brauzerda savdo qilish uchun

Цены на золото снизились в понедельник, так как трейдеры предпочли более рискованные активы после того, как Китай объявил о реформе процентных ставок и на новостях о том, что Германия, вероятно, допустит возникновение дефицита бюджета, чтобы противостоять возможной рецессии. Новость о том, что администрация Трампа вновь откладывает введение ограничений на китайский технологический гигант Huawei, также способствовала росту аппетита к риску на рынке. Индекс доллара вырос до двухнедельного максимума, поднявшись до 98,33. Фьючерсы на золото в декабре подешевели на 12 долларов, или на 0,8%, до 1 511,60 долларов за унцию. В пятницу фьючерсы на золото на декабрь упали на 7,60 доллара, или примерно на 0,5%, до 1 523,60 доллара за унцию. Фьючерсы на серебро в сентябре подешевели на 0,182 доллара, до 16,940 доллара за унцию, а фьючерсы на медь в сентябре установились на отметке 2,6015 доллара за фунт, прибавив 0,0065 доллара. Позитивные комментарии Трампа об экономике США также поддержали фондовые рынки. Трамп заявил журналистам, что не предвидит экономического спада даже после инверсии кривой доходности на прошлой неделе, которая широко рассматривается как ранний показатель рецессии. «Я не думаю, что у нас рецессия», сказал Трамп. «У нас дела идут хорошо. Наши потребители богаты. Я существенно снизил налоги, и денег у них предостаточно». Народный банк Китая заявил, что будет использовать рыночные методы реформ, чтобы помочь снизить реальные кредитные ставки и поддержать вялый экономический рост экономики.