Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

ИнстаФорекс мижозининг кабинети

  • Кабинетнинг шахсий созланмалари
  • Компаниянинг барча сервисларига кириш
  • Батафсил статистика ва битимлар бўйича ҳисобот
  • Молиявий операцияларнинг тўлиқ тўплами
  • Бир қанча ҳисоб-варақларини бошқариш тизими
  • Маълумотларни ҳимоя қилишнинг максимал даражаси

ИнстаФорекс ҳамкорининг кабинети

  • Мижолар ва комиссиялар тўғрисида батафсил маълумот
  • Ҳисоб-варақлари ва кликларнинг график статистикаси
  • Вебмастер учун керакли воситалар
  • Тайёр веб-ечимлар ва баннерларнинг кенг танлови
  • Маълумотларнинг юқори хавфсизлиги
  • Компания янгиликлари, RSS-тасмалар ва Форекс-информерлар
Савдо ҳисоб-варағини очиш
Ҳамкорлик дастури
cabinet icon

ИнстаФорексдан яна бир Lamborghini!Рулда айнан Сен бўлишинги мумкин!

Савдо ҳисоб-варағини 1000 доллардан бошлаб суммага оддий тўлдир!

Энг яхши савдо шароитлари ва ҳашаматли бонус таклифларини ол! Биз 6 та афсонавий спорткарларни топширишга улгурдик! Ва бу чегарадан анча узоқ! Навбатдаги охирги авлоддаги Lamborghini Huracan сеники бўлиши мумкин!

ИнстаФорекс – ўз ғалабангга инвестиция кирит!

Ҳисоб-варағини тез очиш

Ўргатувчи хатни олиш
toolbar icon

Савдо платформаси

Мобил қурилмалар учун

Браузерда савдо қилиш учун

ИнстаФорекс бонуслари

ИнстаФорекс бонуслари

Алеш Лопрайс, Ферран Марко Алькаина и Петр Покора на грузовике Tatra Jamal финишировали пятыми в категории грузовиков на ралли «Дакар 2019». Команда не только сумела преодолеть все препятствия невероятно трудного 41-го сезона легендарной гонки, но и успешно противостояла сильным и большим заводским командам.

Этот сезон был ограничен территорией только одной страны — Перу — поэтому ралли было короче обычного по протяженности и количеству дней. Несмотря на это, организаторы выстроили маршрут, при котором участникам пришлось выложиться по полной. Из стартовавших 6 января в Лиме команд в категории «грузовики» вернулась в Перуанскую столицу только третья часть.

«Для меня это был, пожалуй, самый тяжелый «Дакар», не считая тех, когда из-за поломок нам пришлось выйти из гонки. Но мы — маленькая семейная команда без поддержки заводов, тем не менее успешно соревновались с большими заводскими командами», — рассказал об участии в ралли Алеш Лопрайс.

Отдельного внимания заслуживает тот факт, что остальные девять команд, вошедшие в десятку лучших наряду с маленьким семейным экипажем Лопрайса, являются сильными и большими заводским командами.

«Я хочу выразить благодарность парням, всей команде, нашим семьям, фанатам и спонсорам, без которых мы бы никогда этого не достигли. И хотя у нас было только два этапа без каких-либо проблем, они очень много значили и дали нам надежду на будущее. Мы продолжим добиваться успехов и стараться победить заводские команды».

Пережить заново самые острые моменты ралли «Дакар 2019» можно ознакомившись с новостями на странице.

Янгиликлар рўйхатига қайтиш


Компаниянинг бошқа янгиликлари