Support service
×

Време за превод

Депозитните транзакции чрез Neteller се обработват незабавно, чрез Qiwi в рамките на 15 минути и чрез Yandex.Money в рамките на 3 часа. Паричните преводи от карти Visa/MasterCard се обработват във времевия интервал от 0 до 24 часа в зависимост от начина на плащане и чрез MoneyBookers/Skrill до 24 часа. Депозитите в брой чрез нашите брокери отнемат 1-4 часа. Кредитирането на средства чрез банков превод отнема до 5 работни дни.
 
Ако преводът чрез системи за електронни разплащания не е кредитирал сметката ви навреме, трябва да се свържете с Финансовия отдел или службата за поддръжка и да посочите следната информация: номер на сметката, сума, платежна система и номер на вашата сметка в електронната платежна система, дата и час на превод. Плащането ще бъде обработено ръчно от нашия мениджър през работно време.
 
Ако парите не са кредитирани по вашата сметка в рамките на 24 часа след превод от кредитна карта, свържете се с Финансовия отдел или Техническата поддръжка за съдействие. Моля, не забравяйте да посочите следните подробности: номер на сметката, сума, метод и час на депозита.
 
Ако парите не са кредитирани по вашата сметка в рамките на 5 работни дни след транзакция чрез банков превод, свържете се с Финансовия отдел или Техническата поддръжка за съдействие. Моля, не забравяйте да посочите следните подробности: номер на сметката, сума, метод и час на депозита.
 
Тегленето на пари чрез Qiwi, MoneyBookers/Skrill и други електронни системи за разплащане отнема от 1 до 7 часа. Тегленето чрез банков превод може да отнеме 2-4 дни за обработка. Тегленето към карта Visa/MasterCard се обработва в рамките на 2-6 банкови дни.
 
Ако парите не са кредитирани по вашата сметка след теглене в посочения по-горе период, свържете се с Финансовия отдел или Техническата поддръжка за помощ. Моля, не забравяйте да посочите номера на вашата търговска сметка, кодовата дума, платежната система, датата и часа на заявката.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""

Направете депозит удобно по всяко време