Financiële vragen


Tijd van storten/opnemen van geld

Stortingen via Neteller worden direct verwerkt, via Qiwi binnen 15 minuten en via Yandex.Money binnen 3 uur. Geldoverboekingen van Visa/MasterCard-kaarten worden verwerkt over een tijdsinterval van 0 tot 24 uur, afhankelijk van de betaalmethode, en via MoneyBookers/Skrill tot 24 uur. Contante stortingen via onze dealers duren 1-4 uur. Het bijschrijven van geld via bankoverschrijving duurt maximaal 5 werkdagen.

Als de overboeking via elektronische betalingssystemen niet tijdig op uw rekening is bijgeschreven, moet u contact opnemen met de Financiële Afdeling of de ondersteuningsdienst en de volgende informatie specificeren: rekeningnummer, bedrag, betalingssysteem en uw rekeningnummer in het elektronische betalingssysteem, datum en tijd van de overboeking. De betaling wordt handmatig verwerkt door onze manager tijdens de werkuren.

Als het geld niet binnen 24 uur op uw rekening is bijgeschreven na een overboeking vanaf een creditcard, neem dan contact op met de Financiële Afdeling of Technische Ondersteuning voor hulp. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens vermeldt: het rekeningnummer, bedrag, methode en tijdstip van de storting.

Als het geld niet binnen 5 werkdagen op uw rekening is bijgeschreven na een transactie via bankoverschrijving, neem dan contact op met de Financiële Afdeling of Technische Ondersteuning voor hulp. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens vermeldt: het rekeningnummer, bedrag, methode en tijdstip van de storting.

Geldopnames via Qiwi, MoneyBookers/Skrill en andere elektronische betalingssystemen duren 1 tot 7 uur. Het opnemen via bankoverschrijving kan 2-4 dagen duren. Opnames naar een Visa/MasterCard-kaart worden verwerkt binnen 2-6 bankwerkdagen.

Als het geld niet is bijgeschreven op uw rekening na opname binnen de genoemde periode, neem dan contact op met de Financiële Afdeling of Technische Ondersteuning voor hulp. Zorg ervoor dat u uw handelsrekeningnummer, codewoord, betalingssysteem, datum en tijdstip van het verzoek vermeldt.

Uitgelichte artikelen

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Stort geld op uw account met een van de beschikbare methoden