Soalan kewangan


Transaksi deposit melalui Neteller diproses serta-merta, sementara melalui sistem Qiwi mengambil masa sekitar 15 minit dan melalui Yandex.Money dalam tempoh 3 jam. Pemindahan wang dari kad Visa/MasterCard diproses dalam selang masa dari 0 hingga 24 jam bergantung pada kaedah pembayaran dan melalui MoneyBookers/Skrill sehingga 24 jam. Deposit tunai melalui pengedar kami mengambil masa 1-4 jam. Pngkreditan dana melalui pindahan wayar mengambil masa sehingga 5 hari bekerja.

Jika pemindahan melalui sistem pembayaran elektronik tidak dikreditkan ke akaun anda tepat pada masanya, anda perlu menghubungi Jabatan Kewangan atau Khidmat sokongan dan nyatakan maklumat berikut: nombor akaun, jumlah, sistem pembayaran dan nombor akaun anda dalam sistem pembayaran elektronik, tarikh dan masa pemindahan. Pembayaran akan diproses secara manual oleh pengurus kami pada waktu bekerja.

Jika wang tersebut belum dikreditkan ke akaun anda dalam masa 24 jam selepas pemindahan dari kad kredit, sila hubungi Jabatan Kewangan atau Sokongan Teknikal untuk mendapatkan bantuan. Pastikan anda menyatakan butiran berikut: nombor akaun, jumlah, kaedah dan masa deposit.

Jika wang itu belum dikreditkan ke akaun anda dalam masa 5 hari bekerja selepas transaksi melalui pindahan wayar, sila hubungi Jabatan Kewangan atau Sokongan Teknikal untuk mendapatkan bantuan. Pastikan anda menyatakan butiran berikut: nombor akaun, jumlah, kaedah dan masa deposit.

Pengeluaran wang melalui Qiwi, MoneyBookers/Skrill, dan sistem pembayaran elektronik lain mengambil masa dari 1 hingga 7 jam. Pengeluaran pindahan wayar mungkin memerlukan 2-4 hari untuk diproses. Pengeluaran ke kad Visa/MasterCard diproses dalam masa 2-6 hari perbankan.

Jika wang tersebut belum dikreditkan ke akaun anda selepas pengeluaran dalam tempoh yang dinyatakan di atas, sila hubungi Jabatan Kewangan atau Sokongan Teknikal untuk mendapatkan bantuan. Pastikan anda menyatakan nombor akaun dagangan anda, kod perkataan, sistem pembayaran, tarikh dan masa permintaan.

Artikel pilihan

Tidak dapat membuka pesanan

Langkah-langkah yang perlu diambil oleh pelanggan broker terkemuka InstaForex apabila mustahil untuk membuka kedudukan (pesanan)

Jumlah minimum pendepositan

Jumlah minimum pendepositan

Sila pilih kaedah yang tersedia untuk menambah nilai ke akaun anda