Οικονομικές ερωτήσεις


Χρόνος κατάθεσης/ανάληψης κεφαλαίων

Οι συναλλαγές κατάθεσης μέσω Neteller επεξεργάζονται αμέσως, μέσω Qiwi εντός 15 λεπτών και μέσω Yandex.Money εντός 3 ωρών. Οι μεταφορές χρημάτων από κάρτες Visa/MasterCard επεξεργάζονται σε χρονικό διάστημα από 0 έως 24 ώρες ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής και μέσω MoneyBookers/Skrill έως 24 ώρες. Οι μετρητικές καταθέσεις μέσω των αντιπροσώπων μας διαρκούν 1-4 ώρες. Η πίστωση των κεφαλαίων μέσω τραπεζικής μεταφοράς απαιτεί έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Εάν η μεταφορά μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμής δεν έχει πιστωθεί στον λογαριασμό σας εγκαίρως, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Οικονομικών ή την υπηρεσία υποστήριξης και να καθορίσετε τα ακόλουθα στοιχεία: αριθμός λογαριασμού, ποσό, σύστημα πληρωμής και αριθμός λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής, ημερομηνία και ώρα μεταφοράς. Η πληρωμή θα επεξεργαστεί χειροκίνητα από τον διευθυντή μας κατά τις ωρες εργασίας.

Εάν τα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών μετά από μια μεταφορά από πιστωτική κάρτα, επικοινωνήστε με το Τμήμα Οικονομικών ή την Τεχνική Υποστήριξη για βοήθεια. Βεβαιωθείτε ότι καθορίζετε τα ακόλουθα στοιχεία: αριθμός λογαριασμού, άθροισμα, μέθοδος και χρόνος της κατάθεσης.

Εάν τα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί στον λογα

ριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών μετά από μια συναλλαγή μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επικοινωνήστε με το Τμήμα Οικονομικών ή την Τεχνική Υποστήριξη για βοήθεια. Βεβαιωθείτε ότι καθορίζετε τα ακόλουθα στοιχεία: αριθμός λογαριασμού, άθροισμα, μέθοδος και χρόνος της κατάθεσης.

Οι αναλήψεις χρημάτων μέσω Qiwi, MoneyBookers/Skrill και άλλων ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμής διαρκούν από 1 έως 7 ώρες. Η ανάληψη μέσω τραπεζικής μεταφοράς μπορεί να απαιτεί 2-4 ημέρες για την επεξεργασία. Η ανάληψη σε κάρτα Visa/MasterCard επεξεργάζεται εντός 2-6 εργάσιμων ημερών.

Εάν τα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σας μετά την ανάληψη εντός της ανωτέρω περιόδου, επικοινωνήστε με το Τμήμα Οικονομικών ή την Τεχνική Υποστήριξη για βοήθεια. Βεβαιωθείτε ότι καθορίζετε τον αριθμό του εμπορικού σας λογαριασμού, τη λέξη-κωδικό, το σύστημα πληρωμής, την ημερομηνία και την ώρα του αιτήματος.

Επιλεγμένα άρθρα

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για κατάθεση;

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για κατάθεση;

Προμήθεια για καταθέσεις/αναλήψεις

Προμήθεια για καταθέσεις/αναλήψεις

Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας με οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες μεθόδους