Finansijska pitanja


Vreme deponovanja/usklađivanja sredstava

Уплатне трансакције преко Нетеллер-а обрађују се одмах, преко Киви-а у року од 15 минута, а преко Јандекс.Монеи-а у року од 3 сата. Преноси новца са Visa/MasterCard картica обрађују се у периоду од 0 до 24 сата, у зависности од начина плаћања, и преко МаниБукерс/Скилл-а до 24 сата. Уплате у готовини преко наших дилера трају од 1 до 4 сата. Приписивање средстава преко жичаног преноса треће до 5 радних дана.

Ако пренос преко електронских платних система није уписан на ваш рачун на време, морате контактирати Финансијски одељак или службу за подршку и навести следеће информације: број рачуна, износ, платни систем и број вашег рачуна у електронској платној системи, датум и време преноса. Уплата ће бити ручно обрађена од стране нашег менаџера током радних сати.

Ако новац није приписан на ваш рачун у року од 24 сата након преноса са кредитне картице, контактирајте Финансијски одељак или Техничку подршку за помоћ. Молим вас да обавезно наведете следеће детаље: број рачуна, износ, метод и време уплате.

Ако новац није приписан на ваш рачун у року од 5 радних дана након трансакције преко жичаног преноса, контактирајте Финансијски одељак или Техничку подршку за помоћ. Молим вас да обавезно наведете следеће детаље: број рачуна, износ, метод и време уплате.

Подизање новца преко Киви-а, МаниБукерс/Скилл-а и других електронских платних система траје од 1 до 7 сати. Подизање новца преко жичаног преноса може захтевати од 2 до 4 дана за обраду. Подизање на Visa/MasterCard карту обрађује се у року од 2 до 6 банковних дана.

Ако новац није приписан на ваш рачун након подизања у року наведеном изнад, контактирајте Финансијски одељак или Техничку подршку за помоћ. Молим вас да обавезно наведете број вашег трговачког рачуна, шифру, платни систем, датум и време захтева.

Istaknuti članci

Кашњење у депозиту/исплати средстава.

Могући разлози за кашњење при депозиту/исплати средстава и како решити проблем.

Nemoguće otvoriti poziciju.

Koraci koje treba preduzeti od strane klijenata vodećeg brokera InstaForex kada nije moguće otvoriti poziciju (naredbu).

Uplatite sredstva koristeći bilo koji od dostupnih metoda