Support service
×

Загубих някои/всички данни за акаунта си. Какво да правя? Как да променя данните за акаунта?

Ситуация 1
 
Забравили сте паролата си на търговец.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие чрез всякакви средства за комуникация, като посочите номера на вашия акаунт и кодовата дума. Освен това посочете новата парола на търговец, която бихте искали да използвате (с дължина 6-12 символа, трябва да се състои от латински букви и цифри).
 
 
 
Ситуация 2
 
Забравили сте кодовата си дума.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Моля, прикачете сканирано копие на вашата национална лична карта/шофьорска книжка и посочете номера на вашия акаунт. Вашата кодова дума ще бъде възстановена или нулирана.
 
 
 
Ситуация 3
 
Забравили сте номера на акаунта си.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Моля, посочете пълното си име и/или имейл адреса, който сте използвали, за да отворите акаунта си, и прикачете сканирано копие на националната си лична карта.
 
 
 
Ситуация 4
 
Забравили сте своя ПИН код за теглене на средства.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Прикачете сканирано копие на вашата национална лична карта/шофьорска книжка и включете номера на вашия акаунт и кодовата дума. Моля, не забравяйте да посочите новия ПИН код.
 
 
 
Ситуация 5
 
Бихте искали да промените имейла или други данни, посочени в резюмето на акаунта във вашия Клиентски кабинет.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Моля, прикачете сканирано копие на вашата национална лична карта/шофьорска книжка и включете номера на вашия акаунт, кодова дума, както и данните, които искате да промените.
 
 
 
Ситуация 6
 
Бихте искали да разберете информация за вашата сметка или да промените съотношението на ливъридж и вида на сметката.
 
Решение: Можете да получите цялата информация за вашия акаунт в кабинета на клиента, като влезете с номера на акаунта си и паролата на търговеца. Можете също така да промените паролата на търговеца и съотношението на ливъридж, както и да активирате/деактивирате услугата Суап-фрий (Swap Free) във вашия Клиентски кабинет.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Как бихте оценили получената подкрепа?

Коментари:

не е задължително

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""