Support service
×

Загубих някои/всички данни за акаунта си. Какво да правя? Как да променя данните за акаунта?

Ситуация 1
 
Забравили сте паролата си на търговец.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие чрез всякакви средства за комуникация, като посочите номера на вашия акаунт и кодовата дума. Освен това посочете новата парола на търговец, която бихте искали да използвате (с дължина 6-12 символа, трябва да се състои от латински букви и цифри).
 
 
 
Ситуация 2
 
Забравили сте кодовата си дума.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Моля, прикачете сканирано копие на вашата национална лична карта/шофьорска книжка и посочете номера на вашия акаунт. Вашата кодова дума ще бъде възстановена или нулирана.
 
 
 
Ситуация 3
 
Забравили сте номера на акаунта си.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Моля, посочете пълното си име и/или имейл адреса, който сте използвали, за да отворите акаунта си, и прикачете сканирано копие на националната си лична карта.
 
 
 
Ситуация 4
 
Забравили сте своя ПИН код за теглене на средства.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Прикачете сканирано копие на вашата национална лична карта/шофьорска книжка и включете номера на вашия акаунт и кодовата дума. Моля, не забравяйте да посочите новия ПИН код.
 
 
 
Ситуация 5
 
Бихте искали да промените имейла или други данни, посочени в резюмето на акаунта във вашия Клиентски кабинет.
 
Решение: свържете се с нашия екип за поддръжка за съдействие, като изпратите имейл на [email protected]. Моля, прикачете сканирано копие на вашата национална лична карта/шофьорска книжка и включете номера на вашия акаунт, кодова дума, както и данните, които искате да промените.
 
 
 
Ситуация 6
 
Бихте искали да разберете информация за вашата сметка или да промените съотношението на ливъридж и вида на сметката.
 
Решение: Можете да получите цялата информация за вашия акаунт в кабинета на клиента, като влезете с номера на акаунта си и паролата на търговеца. Можете също така да промените паролата на търговеца и съотношението на ливъридж, както и да активирате/деактивирате услугата Суап-фрий (Swap Free) във вашия Клиентски кабинет.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""