Support service
×

Проблеми с откриване на сделка

Една от основните причини, поради които не можете да отворите сделка в платформа за търговия, е да въведете паролата на инвеститора вместо паролата на търговеца. Моля, уверете се, че сте въвели вашата парола на търговец във формуляра за оторизация.
 
Друга често срещана причина, която прави невъзможно извършването на сделка, е твърде високият обем на сделката. Това означава, че свободният маржин във вашата сметка не е достатъчен за откриване на сделка. Има три начина за справяне с този проблем:
 
1. Намалете обема на сделката, която искате да отворите.
 
2. Изберете по-висок коефициент на ливъридж. Това може да стане направо от вашата Клиентска зона, като изберете от лявото меню Настройки на акаунта> Лична информация.
 
3. Попълнете сметката си с повече средства, които биха били достатъчни за откриване на сделка с предвиден обем под текущото ниво на ливъридж.
 
Особено внимание трябва да се обърне на грешката „Търговският контекст е зает“, която може да възникне при опит за отваряне/затваряне/промяна на поръчка. Това съобщение за грешка означава, че сте се опитали да отворите нова позиция, докато предишната заявка за отваряне/затваряне/промяна на позиция все още не е обработена. За да разрешите този проблем, можете или да изчакате предишната заявка да бъде обработена, или да рестартирате платформата за търговия. Тази грешка възниква от страна на клиента, а не на сървъра.
 
В случай на висока волатилност на финансовите пазари (например по време на публикуването на ключови икономически новини), може да срещнете множество реквоти (т.е. сървърът ви предлага нова цена, различна от вашата заявка), когато се опитвате да отворите/затворите позиция. За да избегнете подобни ситуации, можете да проверите опцията „Активиране на максимално отклонение от котираната цена“ в прозореца за отваряне/затваряне на сделка. Задаването на определена стойност позволява на системата автоматично да отваря позиция на нова цена, ако отклонението на котираната цена от исканата такава не надвишава определеното от търговеца.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""