Support service
×

Maklumat apakah yang perlu saya berikan untuk menerima hadiah saya dalam pertandingan Real Scalping?

1. Pemenang harus membuka dan mengesahkan akaun dalam 30 hari berturut-turut setelah keputusan peraduan diumumkan.

 

2. Dana hadiah akan dikreditkan ke akaun perdagangan nyata pelanggan yang disahkan.

 

3. Pemenang mengakui bahawa sebarang aktiviti dalam akaun perdagangan langsung yang dibuka oleh Syarikat atau pemenangnya sendiri diatur berdasarkan perjanjian dan peraturan Kumpulan InstaForex.

 

4. Semua hadiah, termasuk yang pertama, tidak boleh ditarik balik. Walau bagaimanapun, sebarang keuntungan yang diterima melebihi jumlah hadiah boleh dikeluarkan.

 

5. Syarikat berhak untuk menyatakan sebarang hadiah yang dianugerahkan sebelumnya sebagai tidak sah dan boleh dibatalkan berdasarkan bukti langsung dan tidak langsung mengenai keterlibatan peserta dalam sebarang kegiatan penipuan dengan dana hadiah.

 

6. Dana dibebaskan dari akaun perdagangan secara automatik apabila permintaan pengeluaran dibuat. Pakar dari Jabatan Kewangan memeriksa baki dan margin bebas dalam akaun perdagangan untuk mematuhi jumlah dana yang ditentukan dalam permintaan pengeluaran. Sekiranya terdapat ketidakkonsistenan, dana diminta kembali ke akaun perdagangan.

 

7. Syarikat berhak untuk tidak mengkreditkan dana hadiah sekiranya peserta mengumpulkan dana hadiah pada satu atau beberapa akaun perdagangan.


Kongsi pendapat anda

Terima kasih! Adakah terdapat apa-apa yang anda ingin tambah?

Bagaimanakah anda menilai jawapan yang anda terima?

Tinggalkan komen anda (pilihan)

Maklum balas anda amat penting bagi kami.
Terima kasih kerana meluangkan masa untuk melengkapkan survei atas talian kami.

smile""