Support service
×

Tijdstip van overdracht

Stortingstransacties via Neteller worden direct verwerkt, via Qiwi binnen 15 minuten en via Yandex.Money binnen 3 uur. Geldoverboekingen van Visa / MasterCard-kaarten worden verwerkt over een tijdsinterval van 0 tot 24 uur, afhankelijk van de betalingsmethode, en via MoneyBookers / Skrill tot 24 uur. Contante stortingen via onze dealers duren 1-4 uur. Het bijschrijven van geld via overboeking duurt maximaal 5 werkdagen. 
 
Als de overboeking via elektronische betalingssystemen niet op tijd op uw rekening is bijgeschreven, dient u contact op te nemen met de financiële afdeling of ondersteunende dienst en de volgende informatie op te geven: rekeningnummer, bedrag, betalingssysteem en uw rekeningnummer in het elektronische betalingssysteem, datum en tijd van overdracht. De betaling wordt tijdens werkuren handmatig verwerkt door onze manager.
 
Als het geld niet binnen 24 uur na een overboeking van een creditcard op uw rekening is bijgeschreven, neemt u voor hulp contact op met de financiële afdeling of de technische ondersteuning. Zorg ervoor dat u de volgende details opgeeft: het rekeningnummer, het bedrag, de methode en het tijdstip van storting. 
 
Als het geld niet binnen 5 werkdagen na een transactie via overboeking op uw rekening is bijgeschreven, neem dan voor hulp contact op met de financiële afdeling of de technische ondersteuning. Zorg ervoor dat u de volgende details opgeeft: het rekeningnummer, het bedrag, de methode en het tijdstip van storting. 
 
Geldopnames via Qiwi, MoneyBookers / Skrill en andere elektronische betalingssystemen duren 1 tot 7 uur. Het kan 2 tot 4 dagen duren voordat een opname via overboeking is verwerkt. Opname op een Visa / MasterCard-kaart wordt binnen 2-6 bankwerkdagen verwerkt. 
 
Als het geld na opname niet binnen de hierboven vermelde periode op uw rekening is bijgeschreven, neem dan voor hulp contact op met de financiële afdeling of de technische ondersteuning. Zorg ervoor dat u uw handelsrekeningnummer, codewoord, betalingssysteem, datum en tijd van het verzoek opgeeft. 
 

Share your opinion

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Your feedback is very important to us.
Thank you for taking the time to complete our online survey.

smile""

Make a deposit conveniently at any time