Support service
×

Durata transferului

Depunerea tranzacțiilor prin Neteller sunt procesate instantaneu, prin Qiwi în 15 minute și prin Yandex.Money în 3 ore. Transferurile de bani de pe cardurile Visa/MasterCard sunt procesate într-un interval de timp cuprins între 0 și 24 de ore, în funcție de metoda de plată, iar prin MoneyBookers/Skrill într-un timp de până la 24 de ore. Depunerile în numerar prin intermediul dealerilor noștri durează 1-4 ore. Creditarea fondurilor prin transfer bancar durează până la 5 zile lucrătoare.

În cazul în care transferul prin intermediul sistemelor de plăți electronice nu a fost creditat în timp util în contul dumneavoastră, trebuie să contactați Departamentul de Finanțe sau serviciul de asistență clienți și să specificați următoarele informații: numărul de cont, suma, sistemul de plată și numărul de cont din sistemul de plăți electronice, data și ora transferului. Plata va fi procesată manual de către managerul nostru în timpul programului de lucru.

Dacă banii nu au fost creditați în contul dumneavoastră în decurs de 24 de ore de la transferul efectuat de pe un card de credit, contactați Departamentul de Finanțe sau Suportul Tehnic pentru asistență. Vă rugăm să vă asigurați că specificați următoarele detalii: numărul de cont, suma, metoda și ora depunerii.

Dacă banii nu au fost creditați în contul dumneavoastră în termen de 5 zile lucrătoare după o tranzacție efectuată prin transfer bancar, contactați Departamentul de Finanțe sau Suportul Tehnic pentru asistență. Vă rugăm să vă asigurați că specificați următoarele detalii: numărul de cont, suma, metoda și ora depunerii.

Retragerile de bani efectuate prin Qiwi, MoneyBookers/Skrill și alte sisteme de plată electronice durează de la 1 la 7 ore. Retragerea prin transfer bancar ar putea fi procesată în 2-4 zile. Retragerea efectuată de pe un card Visa/MasterCard este procesată în termen de 2-6 zile bancare.

În cazul în care banii nu au fost creditați în contul dumneavoastră după retragere în termenul menționat mai sus, contactați Departamentul de Finanțe sau Suportul Tehnic pentru asistență. Vă rugăm să vă asigurați că specificați numărul contului dumneavoastră de tranzacționare, cuvântul de cod, sistemul de plată, data și ora solicitării.


Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""

Make a deposit conveniently at any time