Support service
×

Probleme la deschiderea tranzacției

Unul dintre principalele motive pentru care nu ați reușit să deschideți o tranzacție pe o platformă de tranzacționare este introducerea parolei investitorului în locul parolei trader-ului. Vă rugăm să vă asigurați că introduceți parola trader-ului în formularul de autorizare.

Un alt motiv destul de des întâlnit, care face imposibilă deschiderea unei tranzacții este un volum prea mare de tranzacții. Înseamnă că free margin din contul dumneavoastră nu este suficientă pentru a deschide o tranzacție. Există trei moduri pentru a rezolva această problemă:

1. Reduceți volumul tranzacției pe care doriți să o deschideți.

2. Alegeți un raport de leverage mai mare. Acest lucru se poate face chiar din zona dumneavoastră de clienți, selectând din meniul din stânga Setări cont> Informații personale.

3. Completați-vă contul cu mai multe fonduri care ar putea fi suficiente pentru a deschide o tranzacție cu volumul dorit, sub nivelul actual de leverage.

O atenție deosebită trebuie acordată erorii „Contextul comercial este ocupat” care poate apărea atunci când încercați să deschideți / închideți / modificați o comandă. Acest mesaj de eroare înseamnă că ați încercat să deschideți o nouă poziție în timp ce solicitarea anterioară de deschidere / închidere / modificare a unei poziții nu a fost încă procesată. Pentru a rezolva această problemă, puteți aștepta fie ca solicitarea anterioară să fie procesată, fie să reporniți platforma de tranzacționare. Această eroare apare pe partea clientului, nu pe server.

În cazul unei volatilități ridicate pe piețele financiare (de exemplu, în timpul când sunt făcute publice știrile economice de importanță mare), puteți întâlni mai multe cereri de plată (de exemplu, serverul vă oferă un preț nou, altul decât cererea dumneavoastră) atunci când încercați să deschideți / închideți o poziție . Pentru a evita astfel de situații, puteți verifica opțiunea „Activați abaterea maximă de la cotația prețului” în fereastra de deschidere / închidere a comenzii. Setarea unei anumite valori permite sistemului să deschidă automat o poziție la un preț nou dacă abaterea de la cotația prețului față de cel solicitat nu o depășește pe cea definită de comerciant.   


Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""