empty
 
 

Sedma sezona međunarodnog takmičenja u lepoti Miss Insta Azija završena je 1. oktobra 2016. godine. Finalistkinjama su uručene nagrade tokom finansijske izložbe ShowFx World, koja se održava u Kijevu 17. decembra 2016. godine.

Svečana ceremonija uručenja nagrada bila je vrhunac programa. Pobednicama sedme sezone međunarodnog takmičenja u lepoti Miss Insta Azija uručene su nagrade koje su zasluženo osvojile. Četiri pobednice u različitim nominacijama stigle su na ceremoniju iz Rusije, Ukrajine i Republike Češke. Titulu Miss Insta Azija 2016 osvojila je Ana Gementčuk iz Kijeva. InstaForex je uručio nagradne vaučere pobednicama u pet nominacija. Dame su podelile nagradni fond od 45000 USD.

Pogledajte najvažnije delove ceremonije, najnovije vesti o završenom takmičenju, kao i foto izveštaj i intervjue sa pobednicama u odeljku rezultati.

Organizatori takmičenja i administracija sajta još jednom čestitaju damama na pobedi. Takmičenje Miss Insta Azija 2017 je počelo. Učestvujte i možda ćete baš Vi osvojiti cenjenu titulu i veliku novčanu nagradu. Nagradni fond trenutno iznosi 45000$.

Rezultati prethodnih takmičenja:
Ne možete da razgovarate sada?
Postavite pitanje kroz ćaskanje.