empty
 
 

loader

Indikator Bolindžerove granice

Bolindžerova granica je tehnički indikator koji prikazuje opseg i brzinu promene cena, omogućava pokrivanje najvećeg dela kretanja cene instrumenta na tržištu. Bolindžerova granica pokazuje signale kupovine ili prodaje, ali ne određuje dalji pravac instrumenta na tržištu. Saznajte više o funkcionisanju indikatora u našem video zapisu.

Indikator fraktala tržišta

Određuje i označava ekstreme cena omogućavajući Vam da procenite tendenciju tržišta. Indikator fraktala tržišta je razvio poznati trejder i autor knjiga tehničke analize Bil Vilijamson. Fraktal se sastoji iz sekvence iz najmanje 5 linija, gde prosečna ima najviši vrh i najniže dno, pomoću koje indikator prikazuje najveću tačnost. Detaljniji opisi indikatora sa primerima grafikona dostupni su u okviru videa koji se nalazi ispod.

Indikator pokretnih preseka

Video zapis prikazuje jedan od najpopularnijih i najrazumljivijih indikatora - pokretni prosek koji se odnosi na prosek vrednosti indikatora za određeni vremenski period. Nedostatak indikatora jeste netačnost signala prilikom ravnog trenda ili pri kašnjenju signala.

MACD oscilator

Tačnost predviđanja MACD oscilatora u najvećoj meri zavisi od nestalnosti tržišta, s obzirom da je rad sa instrumentima zasnovan na metodi oduzimanja manjeg pokretnog proseka od većeg i uprosečavanja dobijenog rezultata. Više detalja o oscilatoru nalazi se u datom video zapisu.

Parabolik SAR indikator

Jedna od mogućih primena parabolik SAR trend indikatora, koji signalizira o povoljnom zatvaranju trgovine, može biti njegova upotreba za prekid praćenja. Primeri rada sa indikatorom dati su u video zapisu.

RSI oscilator

U ovom video zapisu možete istražiti mehanizme primene RSI oscilatora koji trejderu signalizira preokret cene u najranijim fazama. U osnovi instrument funkcioniše po principu neizbežne promene svakog pravca u obrnuti.

Stohastik oscilator

Ovaj video materijal otkriće odlike korišćenja oscilatora Stohastika prilikom trejdovanja, određujući tendenciju cene i preokret cene zatvaranja u okviru poslednjih serija najviših i najnižih vrhova. Oscilator može dati lažne signale za otvaranje obrnuto od trenda.

Aligator indikator

Aligator trend indikator sastoji se iz tri pokretna proseka različitih perioda i signalizira početak novog trenda. Video klip govori o osnovama efikasnog korišćenja ovog popularnog indikatora u radu na tržištu finansija.

Ne možete da razgovarate sada?
Postavite pitanje kroz ćaskanje.